Στην Premier League και τη Serie A στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον. Η Λέστερ βρίσκεται στην τρίτη θέση και θέλει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Premier League. Υποδέχεται στις 22:00, την Κρίσταλ Πάλας κι έχει την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει από τις ομάδες που την κυνηγάνε στη βαθμολογία.

Στην Ιταλία γίνεται μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Και τα 2 σημερινά παιχνίδια, Τορίνο Νάπολι (19:30) και Λάτσιο-Μίλαν (21:45), έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Νάπολι και η Μίλαν θέλουν να τερματίσουν στην τετράδα του Champions League. Η Λάτσιο έχει μείνει πιο πίσω στη βαθμολογία και κάνει προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η Τορίνο παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η προσφορά για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το Offer Zone του Pamestoixima.gr [1] περιλαμβάνει τα 3 σημερινά παιχνίδια της Serie A και της Premier League.

Οι αγώνες Τορίνο-Νάπολι, Λάτσιο-Μίλαν και Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Για όλα τα παιχνίδια θα βρείτε στο Pamestoixima.gr [2] πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Συνεχίζονται και οι προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις για τριάδες και πολλαπλά σκορ.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-1, 2-2 και 1-3 για τον αγώνα Λάτσιο-Μίλαν.

Η τριάδα έχει αγώνες από την Premier League και τη Serie A. Περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας, το Goal στον αγώνα Τορίνο-Νάπολι και τα Over 10,5 κόρνερ στο ματς Λάτσιο-Μίλαν.

Cross Sports με αγώνες της Serie A και του ΝΒΑ

Προσφέρονται και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr [3] μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά κόρνερ στον αγώνα της Serie A Νάπολι-Λάτσιο ή οι συνολικές ασίστ του Νίκολας Γιόκιτς στο παιχνίδι του ΝΒΑ Ντένβερ Νάγκετς-Μέμφις Γκρίζλις.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.