Εμφανίστηκε τελικά, (παρεμπιπτόντως πάλι σε τηλεδιάσκεψη και όχι διά ζώσης) ο Ρώσος ολιγάρχης Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ και του τηλεοπτικού σταθμού Οpen!

Από το δικό του Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής που απέκτησε από την εισηγμένη Τεχνική Ολυμπιακή της οικογένειας Στέγγου (με τίμημα αδιευκρίνιστο καθώς και φημολογούμενες καταβολές σε Ελλάδα και Κύπρο), ο Ιβάν Σαββίδης διαβεβαίωσε ότι είναι πολύ καλά στην υγεία του και ότι δεν πουλάει πρωτίστως τον ΠΑΟΚ (που είναι η ψυχή του) και δευτερευόντως το OPEN (ο …τελευταίος, να κλείσει την πόρτα) που …βαραίνει την τσέπη του καθότι υπερβολικά ζημιογόνο!

Ο Ρώσος επιχειρηματίας δήλωσε ότι βρίσκεται στο Πόρτο Καρράς! Ωστόσο το ζήτημα είναι πως κανείς δεν τον έχει δει ούτε στην Ελλάδα γενικότερα, ούτε στο εν λόγω ξενοδοχειακό συγκρότημα ειδικότερα!

Ούτε μια φωτογραφία…. Ούτε μια μαρτυρία εργαζομένου στο Πόρτο Καρράς που να πιστοποιεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι εκεί!

Και παρεμπιπτόντως, αφού ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του και διαμένει στην Χαλκιδική, γιατί δεν πετάγεται μέχρι τη Θεσσαλονίκη να δει τους συνεργάτες του από κοντά, μισή ώρα δρόμος είναι με το αυτοκίνητο…

Επί του προκειμένου τώρα: με τον Ν. Σταθόπουλο ο Ιβάν δεν συζητούσε μόνον όταν διερευνούσε το ενδεχόμενο να αποκτήσει την Nova, αλλά συζήτησαν και τώρα, με αφορμή το διετές συμβόλαιο που υπεγράφη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, για την απόκτηση μετοχών του Open!

Προφανώς δεν συμφώνησαν! Στο τίμημα! Γι αυτό άλλωστε ο πολυμήχανος Ν. Σταθόπουλος κοιτάει και αλλού και ήδη έχει ανοίξει συζητήσεις…