Άστραψε και βρόντηξε ο Ιβάν Σαββίδης, βάζοντας τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του από την Ελλάδα. Ο ισχυρός οικονομικός παράγοντας διέψευσε τις φήμες ότι έχει βάλει πωλητήριο στον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την επένδυσή του στο Open.

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τη λογική εξήγηση γιατί έχει απομονωθεί στο Porto Carras, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.

Σε τηλεδιάσκεψη από το Porto Carras, όπου βρίσκεται, ο Ιβάν Σαββίδης είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου, δεν πωλείται! Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή».

Παράλληλα, απάντησε με χιούμορ στις φήμες πως αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», ανέφερε χαμογελώντας.

Όσο για το λόγο που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. «Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα».

Τέλος, διέψευσε τα περί πώλησης του καναλιού Open. «Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ», κατέληξε.