search

LIFESTYLE

Η Ελλάδα υποδέχθηκε το 2023 με πυροτεχνήματα, σόου και λάμψη

Ο κόσμος υποδέχθηκε το νέο έτος, αφήνοντας πίσω μια επεισοδιακή χρονιά

Η Ελλάδα υποδέχθηκε το 2023 με πυροτεχνήματα, σόου και λάμψη

Αμέτρητα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό πάνω από την Ακρόπολη, τη Βουλή και το Σύνταγμα, δημιουργώντας ένα πραγματικά φαντασμαγορικό θέαμα.

Τη νέα χρονιά καλωσόρισαν από νωρίς ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, μαζί με μια ορχήστρα από 10 μέλη δεξιοτεχνών μουσικών και σολίστ, με τραγούδια και μελωδίες.

Λίγα λεπτά πριν από την αλλαγή του νέου χρόνου ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβηκε στη σκηνή, όπου όλοι μαζί μέτρησαν αντίστροφα, μέχρι το πρώτο δευτερόλεπτο του 2023.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολυπληθή παρουσία και εξέφρασε τη χαρά του που «ανταμώνουμε ξανά». Επίσης, ευχήθηκε να «είμαστε όλοι καλά», και το 2023 όχι μόνο να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε το 2022, αλλά, γιατί όχι, να μας επιφυλάξει και πολλές όμορφες εκπλήξεις. Καταλήγοντας το μήνυμά του, είπε να «βλέπουμε κόσμο με χαμόγελα, όπως αυτά που βλέπουμε τώρα» και τραγούδησε «Καλή Χρονιά, Καλή Χρονιά, Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά».

Τέλος στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς djs της Αθήνας δημιούργησαν ένα ανοικτό πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ελλάδα υποδέχθηκε το 2023 με πυροτεχνήματα, σόου και λάμψη

 

Διαβάστε ακόμη: