Για 24 ώρες βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο, τη χώρα που εκπροσώπησε στη Eurovision το 2021 με το «Fuego», εξασφαλίζοντάς της για πρώτη φορά τη 2η θέση.

Ένα χρόνο αποχής από τη μουσική σκηνή και λίγους μήνες αφότου υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, η τραγουδίστρια επέστρεψε με το «Reborn Tour», μία περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με αφορμή την περιοδεία, έχει αρχίσει να κάνει πιο συχνά ταξίδια και αναρτήσεις στα social media.
Η παρουσία της στην Κύπρο δεν πέρασε απαρατήρητη, περισσότερο για την ολόσωμη λάτεξ φόρμα που επέλεξε να βάλει. Σε ανοιχτό γαλάζιο με λαμπερές λεπτομέρειες και με έναν κορσέ σε πιο ανοιχτούς τόνους, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φακό, για να μοιραστεί τις εικόνες με τους 1,3 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram.

Το σύνολο ολοκλήρωσε με έναν κορσέ σε πιο ανοιχτό γαλάζιο. Σε μία από τις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια ποζάρει στο πλευρό της με τη Caroline Labouchere, μοντέλο που διαπρέπει στις πασαρέλες λίγο πριν τα 60 της. Μέσα σε μόλις 2 ώρες, τα στιγμιότυπα με τη «γαλάζια» Ελένη Φουρέιρα απέσπασαν πάνω από 35.000 likes.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα