Η  Έλεν Ντε Τζένερις   φέρεται να είπε ότι «τελείωσε» με τη show business κατά τη διάρκεια του τμήματος ερωτήσεων και απαντήσεων του “Ellen’s Last Stand… Up’ show”.

Η κωμικός είναι έτοιμη να πει αντίο στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ανέφερε πως έχει τελειώσει με αυτά στους θαυμαστές της .

Η DeGeneres είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το επερχόμενο stand-up special της στο Netflix θα είναι το τελευταίο της, αλλά διευκρίνισε περαιτέρω ότι έχει τελειώσει εντελώς με τις παραστάσεις και τα shows.

Σύμφωνα με το SF Gate, η DeGeneres ρωτήθηκε αν θα εμφανιστεί στο Broadway ή σε μελλοντικές ταινίες κατά τη διάρκεια του τμήματος ερωτήσεων και απαντήσεων της εμφάνισής της.

«Εμ, όχι», απάντησε. «Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα με δείτε. Μετά το ειδικό αφιέρωμά μου στο Netflix, τελείωσα».

Το πρακτορείο αναφέρει ότι ένας άλλος θαυμαστής εξέφρασε την επιθυμία να δει τη σταρ να επαναλαμβάνει τον αγαπημένο της ρόλο ως Dory σε μια άλλη συνέχεια του Finding Nemo για την Pixar. «Όχι, θα πω αντίο, θυμάσαι;», αστειεύτηκε.

Η αποκάλυψη ήρθε λίγο πριν η DeGeneres ακυρώσει απότομα μια σειρά από ημερομηνίες εμφανίσεων στην περιοδεία της, χωρίς να δοθεί λόγος για τις ακυρώσεις.

Διαβάστε ακόμη