Θεωρείται ως το πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη. Ο λόγος για την Disneyland, αυτόν τον μαγικό κόσμο με οικοδεσπότη τον Μίκυ Μάους, το πιο διάσημο ποντίκι του πλανήτη, που καθημερινά υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία και παιχνίδι. Μέχρι τώρα όποιος ήθελε να ζήσει από κοντά αυτή την εμπειρία ήταν αναγκασμένος να ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι ή τη Φλόριντα στις ΗΠΑ. Ωστόσο, από τον προσεχή Δεκέμβριο θα μπορεί να συναντήσει όλους τους αγαπημένους του χαρακτήρες και εν πλω.

Πώς θα γίνει αυτό; Βγάζοντας απλά ένα εισιτήριο για το The Disney Treasure, το νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney, που ετοιμάζεται να σαλπάρει τον φετινό χειμώνα. Με αφετηρία το λιμάνι Κανάβεραλ της Φλόριντα, το πλοίο θα ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι τον ερχόμενο Δεκέμβριο με μια κρουαζιέρα επτά ημερών στην Καραϊβική και στη συνέχεια θα δέσει σε πολλά ακόμη λιμάνια του κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πλοίο είναι το έκτο που προστίθεται στην αλυσίδα της Disney Cruises.

Όπως και όλα τα υπόλοιπα πλοία της εταιρείας, έτσι και το The Disney Treasure θα διαθέτει θεματικά δωμάτια με ήρωες τη Marvel, χαρακτήρες από τον Πόλεμο των Άστρων, τον Αλαντίν, καθώς και πολλούς ακόμη.

Μπορεί να μην είστε σε θέση να επιβιβαστείτε στο πλοίο της Disney από τώρα, όμως οι φίλοι του Μίκυ Μάους μπορούν ήδη να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους, καθώς η πλατφόρμα έχει ανοίξει. Το πιο συναρπαστικό είναι ότι το κρουαζιερόπλοιο έχει περιγραφεί ως το «παλάτι» της Disney στις θάλασσες, με μια τεράστια ποικιλία δωματίων και ανέσεων on board.

Οι επιβάτες του θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν έναν εντελώς νέο κόσμο, γεμάτο με όλες τους αγαπημένους τους ήρωες. Από όσα γνωρίζουμε για την ώρα θα υπάρχει το Periscope Pub, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Disney World, ενώ οι φαν της Marvel θα μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο World of Marvel, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί με τον Spiderman και τους Avengers.

Υπάρχει ακόμη ένα δεύτερο εστιατόριο με θέμα το Coco της Disney, καθώς και ένα κατάστημα γλυκών με θέμα τη Zootopia. Θα υπάρχουν επίσης η Marvel Superhero Academy, το Imagineering Lab και το Fairytale Hall, που θα απευθύνονται σε παιδιά, καθώς και τα Vibe και Edge για τους εφήβους.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και στη Disneyland, έτσι και στο συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο δεν θα λείψουν οι παρελάσεις, αλλά και οι παραστάσεις από τον Μίκυ και την παρέα του. Όσο βρίσκεται ο κόσμος στο πλοίο, λοιπόν, θα μπορεί να δει θεατρικά έργα εμπνευσμένα από τις ταινίες της Disney.

Μάλιστα, ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα του πλοίου είδαμε πως θα περάσει κι από τα μέρη μας το καλοκαίρι του 2024. Πιο συγκεκριμένα, το The Disney Treasure θα ξεκινήσει μια επταήμερη κρουαζιέρα από τη Νάπολη την Δευτέρα 10 Ιουνίου και στη συνέχεια θα βρεθεί σε ΜύκονοΣαντορίνη και Χανιά!

Πόσο θα κοστίσει αυτό για ένα ζευγάρι που θέλει να ζήσει από κοντά την εμπειρία; Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του πλοίου το οικονομικότερο δωμάτιο (χωρίς θέα) για δύο άτομα κοστίζει 5.832 ευρώ, με όλα τα υπόλοιπα έξοδα (φαγητό – ποτά) να συμπεριλαμβάνονται.

Απ’ ότι φαίνεται είναι ακριβός αυτός ο μαγικός κόσμος της Disney.

Διαβάστε ακόμη: