Ο Drake αγαπά τα κοσμήματα και δεν το κρύβει. Πέρυσι, άλλωστε, τον είδαμε να εμφανίζεται πάνω στη σκηνή με ένα κολιέ, το οποίο στόλιζαν 42 εκπληκτικά διαμάντια και είχε δημιουργήσει ο διάσημος κοσμηματοπώλης Alex Moss.

Οι πέτρες στο συγκεκριμένο κολιέ αντιπροσώπευαν όλες τις φορές που ο ράπερ είχε σκεφτεί να κάνει πρόταση γάμου σε κάποια σχέση του, αλλά δεν το έκανε, όπως ακριβώς περιγράφει στο κομμάτι «Previous Engagements».

Φέτος, λοιπόν, ο Drake είπε να κάνει κάτι επίσης εξωφρενικό. Ζήτησε από την κοσμηματοπώλη Nadine Ghosn να του σχεδιάσει μια αλυσίδα με διαμάντια 50 καρατίων, προκειμένου να τη φορέσει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «First Person Shooter», που μόλις κυκλοφόρησε.

Όπως αποκάλυψε η Ghosn σε ανάρτησή της στο Instagram, εμπνεύστηκε από το λουρί του σκύλου της και έφτιαξε μια αλυσίδα για το λαιμό που ζυγίζει σχεδόν δύο κιλά. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε πως «νιώθω ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να φτιάξουμε κάτι δροσερό και απίστευτο. Ευχαριστώ τους απίστευτους τεχνίτες μου για όλες τις δοκιμές και τα λάθη που έγιναν σε αυτό, καθώς και όλη την αφοσίωση».

Ο Drake και η Ghosn είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και σε ένα άλλο αντικείμενο για τον εορτασμό του τελευταίου άλμπουμ του ράπερ. Τότε του είχε ετοιμάσει μαι αλυσίδα φτιαγμένη από μικρά κόκαλα σκύλου, με χρυσό 18 καρατίων, λευκά διαμάντια 50 καρατίων και ροζ διαμάντια 6 καρατίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα, ο Drake είχε απασχολήσει ξανά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μιας και αποκαλύφθηκε πως είναι ο μυστηριώδης πλειοδότης που πλήρωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για ένα προσαρμοσμένο χρυσό δαχτυλίδι που αρχικά ανήκε στον Tupac.

Το μόνο που ανησυχεί πλέον τον ράπερ, από τη στιγμή που έχει γεμίσει το θησαυροφυλάκιό του με διαμάντια και κοσμήματα, είναι η φύλαξή τους.

Διαβάστε ακόμη: