Την αυλαία του «Σπίτι με το Mega» για φέτος θα κλείσει η Δέσποινα Βανδή. Η 51χρονη θα τραγουδήσει για τους τηλεθεατές το Σάββατο (5/6) στις 21:00 και θα ευχηθεί «καλό καλοκαίρι».

Οικοδέσποινα, η Δέσποινα Βανδή η οποία θα χαρίσει μία ξεχωριστή και άκρως ανατρεπτική συναυλία στο τηλεοπτικό κοινό με τραγούδια από το παρελθόν και νοσταλγική διάθεση.

«5 Ιουνίου… σας προσκαλώ και… σας προκαλώ  στο τηλεοπτικό μου σπίτι που θέλησε να
ρίξει την αυλαία του για φέτος στήνοντας μια μοναδική βραδιά στη λίμνη βουλιαγμένης και δίνοντας μου την ευκαιρία να σας τραγουδήσω και τραγούδια που είχα χρόνια να πω!», έγραψε η Δέσποινα, μεταξύ άλλων.

Mαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Μέμος Μεγνής, με τον οποίο συνεργάστηκε στην θεατρική παράσταση του Άλσους «Το δικό μας Σινεμά». Special guest ο Μανώλης Κονταρός.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα σχέδια λίγο πριν την εμφάνιση του Σαββάτου

Όπως αποκάλυψε η ίδια τον Ιούλιο θα είναι στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ενώ αν όλα πάνε καλά το χειμώνα θα συνεργαστεί με την Άννα Βίσση. «Το θέλουμε πολύ και οι δύο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά με την Άννα. Ανέκαθεν τη θαύμαζα, δε χρειάστηκε να συστηθούμε, δε χρειάστηκε να πούμε πολλά. Νιώσαμε οικειότητα και χημεία, ενωθήκαμε αμέσως, έδεσαν πολύ ωραία οι φωνές και οι ενέργειές μας και είναι η αρχή μιας νέας φιλίας», ανέφερε.

Μιλώντας για τα παιδιά της και για το αν η κόρη της θα ακολουθήσει τα βήματά της μιας και έχει πολύ καλή φωνή, τόνισε: «Η Μελίνα μου προς το παρόν πάει προς τη νομική, τώρα το αν θα σπουδάσει μιούζικαλ στο εξωτερικό, θα το αποφασίσει η ίδια. Εγώ στα 18 μου χρόνια δεν ήξερα ακόμη τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Ο γιος μου, ο Γιώργος, είναι ο σεφ του σπιτιού μας, μαγειρεύει ήδη συγκλονιστικά.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=wW8SkOThOe4