Τα γυρίσματα για τον πολυαναμενόμενο τέταρτο κύκλο της σειράς του Netflix «Emily in Paris» βρίσκονται σε εξέλιξη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Και η 35χρονη Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια Έμιλι, είχε μαζί της έναν ξεχωριστό καλεσμένο σταρ όταν έφτασε στα γυρίσματα την Τρίτη, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η Μπριζίτ Μακρόν, εθεάθη μαζί με το καστ και το συνεργείο ενόψει της αιφνιδιαστικής εμφάνισής της σε ένα επερχόμενο επεισόδιο, ντυμένη σικ με το απαράμιλλο στυλ της.

Όταν η Μπριζίτ Μακρόν κοινοποιούσε την ανάρτηση της Έμιλι

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο κύκλο του «Emily in Paris», οι θαυμαστές της σειράς είχαν παρακολουθήσει την καριέρα της Έμιλι να απογειώνεται όταν μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιήθηκε δήθεν από την Μπριζίτ Μακρόν.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βλέπουμε το στέλεχος μάρκετινγκ να αγωνίζεται να ενταχθεί στην εταιρεία, ενώ εργάζεται σε μια καμπάνια για την Vaga-Jeune. Όταν ανακαλύπτει ότι η γαλλική λέξη για τον γυναικείο κόλπο είναι αρσενική, η Έμιλι μοιράζεται την απογοήτευσή της στο διαδίκτυο, με την ανάρτηση τελικά να αναδημοσιεύεται από την Πρώτη Κυρία της χώρας.

Η ιταλογαλλίδα τραγουδίστρια Κάρλα Μπρούνι είχε προωθήσει το meme στην Μπριζίτ Μακρόν, με την πρώτη κυρία να φαίνεται να μοιράζεται την ανάρτηση στο δικό της feed, αν και βλέπουμε μόνο το πίσω μέρος του κεφαλιού της. Η προσοχή που συγκέντρωσε η ανάρτησή της, προκαλεί φρενίτιδα στο γραφείο της Έμιλι και συμβάλει στην εξασφάλιση της θέσης της στην εταιρεία.

Μεγάλη θαυμάστρια της σειράς η Μπριζίτ Μακρόν

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια την πρωταγωνίστρια, την Λίλι Κόλινς, η Μπριζίτ Μακρόν είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς.
Κατά τ διάρκεια μιας συνέντευξης στο «The Late Show with Stephen Colbert» τον Δεκέμβριο του 2022, η ηθοποιός είχε εξηγήσει ότι δεν είχε συναντήσει τον Γάλλο πρόεδρο, αλλά είχε γνωρίσει τη σύζυγό του.

Ερωτηθείσα για το εάν είχε γνωρίσει τον Εμανουέλ Μακρόν, η Λίλι Κόλινς είπε ότι δεν τον γνώρισε αλλά η σύζυγός του ήταν θαυμάστρια της σειράς του Netflix. «Έχω γνωρίσει την υπέροχη σύζυγό του. Στην πραγματικότητα είναι πραγματικά μεγάλη θαυμάστρια της σειράς» δήλωσε χαρακτηριστικά για την Μπριζίτ Μακρόν.

Το teaser για τον 4ο κύκλο του «Emily In Paris»

Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, ένα χρόνο μετά το φινάλε της τρίτης σεζόν που έληξε με μια τεράστια ανατροπή. Το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν, αλλά η Λίλι Κόλινς έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι θα συμβεί σε ένα teaser που κυκλοφόρησε στο YouTube.

«Είναι ασφαλές να πούμε ότι τελειώσαμε με μια δραματική νότα την περασμένη σεζόν» είπε αναφερόμενη στο τέλος του τρίτου κύκλου όπου ο Γκάμπριελ μένει σύξυλος στην εκκλησία την ώρα του γάμου του καθώς τον εγκαταλείπει η Καμίλ, από την οποία μάλιστα θα γίνει πατέρας.

Η πρωταγωνίστρια λοιπόν έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Έμιλι που ζει στο Παρίσι. «Έχουμε περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη μόδα και φυσικά περισσότερο δράμα για όλους εσάς» είπε.«Η Έμιλι θα πρέπει να αποφασίσει αν όλα όσα ήθελε ποτέ είναι πραγματικά αυτά που χρειάζεται. Κι ενώ η καρδιά της Έμιλι θα παραμείνει πάντα πιστή στο Παρίσι» εξήγησε, «η ζωή της παίρνει μερικές απροσδόκητες ανατροπές αυτή τη σεζόν. Μην εκπλαγείτε εάν τη βρείτε σε ρωμαϊκές διακοπές»

Διαβάστε ακόμη: