Να… μας αποτελειώσει έχει βαλθεί το τελευταίο διάστημα η Μπρίντεϊ Σπίαρς, η οποία ανεβάζει αρκετά συχνά… ημίγυμνες φωτογραφίες της στο Instagram, λανσάροντας μία νέα περίοδο απελευθέρωσης όσον αφορά το πώς νιώθει με το σώμα της.

Η αλήθεια είναι πως αυτές οι φωτογραφίες ουκ ολίγες φορές έχουν προβληματίσει τους followers της, αφού μοιάζουν να μην έχουν νόημα. Ωστόσο η τραγουδίστρια δείχνει χαρούμενη με όσα ζει και όσα ανεβάζει στους λογαριασμούς της στα social media.

Ωστόσο αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού θέλησε να ξεφορτωθεί ακόμα και το μπικίνι που συνήθως φοράει και να δείξει στους ακολούθους της ότι της αρέσει να κάνει μπάνιο… χωρίς να φοράει απολύτως τίποτα!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δημοσίευσε στο Instagram υποβρύχιες λήψεις της να κολυμπά γυμνή.

«Συνέχισε να κολυμπάς… συνέχισε να κολυμπάς», είπε η 40χρονη τραγουδίστρια στους 41,8 εκατομμύρια ακολούθους της, παραθέτοντας μια ατάκα από την ταινία του 2003 Finding Nemo από τον χαρακτήρα Dory, με τη φωνή της Ellen DeGeneres.

Σε ένα πλάνο, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια εθεάθη στραμμένη σε απόσταση λίγων μέτρων από την επιφάνεια του νερού, ενώ σε μια άλλη εικόνα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι με τα δύο χέρια ψηλά κατευθυνόμενα προς την επιφάνεια, με ένα «Χ» στα οπίσθιά της.

Ένα δύσκολο διάστημα 

Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για την ποπ σταρ, η οποία στις 9 Ιουνίου παντρεύτηκε τον μακροχρόνιο έρωτά της Sam Asghari στο σπίτι της στο Thousand Oaks, στην Καλιφόρνια, με καλεσμένους όπως η Madonna, η Selena Gomez και η Donatella Versace.

Ο γάμος έγινε λιγότερο από ένα μήνα αφότου το ζευγάρι ανακοίνωσε στις 14 Μαΐου σε κοινή δήλωση στα social media ότι είχαν χάσει το μωρό που κυοφορούσε η Σπίαρς.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό-θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια τρομερή στιγμή για κάθε γονιό. Μπορεί να έπρεπε να περιμένουμε να προχωρήσει (η εγκυμοσύνη) προτού κάνουμε την ανακοίνωση, αλλά ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να μοιραστούμε το χαρμόσυνο νέο. Η αγάπη μας είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την δύσκολη στιγμή», έγραψε η 40χρονη τραγουδίστρια, ήδη μητέρα δύο παιδιών, και ο 28χρονος σύζυγός της.

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι επέστρεψε από κρουαζιέρα σε τροπικά νησιά για το ταξίδι του μέλιτος.