Η Μπλέικ Λάιβλι είναι η πρωταγωνίστρια του τεύχους Σεπτεμβρίου της αμερικανικής Vogue και πρωταγωνιστεί σε ένα εντυπωσιακό fashion editorial εμπνευσμένο από ταινία του Χίτσκοκ.

Η Μπλέικ Λάιβλι υποδύεται μια glam ληστή κοσμημάτων για το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου 2024 της αμερικανικής Vogue, σε ένα κινηματογραφικό και εντυπωσιακό fashion editorial, το οποίο επιμελήθηκε ο διάσημος σκηνοθέτης Baz Luhrmann και είναι εμπνευσμένο από την εμβληματική ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ του 1955 «Το κυνήγι του κλέφτη», με πρωταγωνιστές τους αξέχαστους Κάρεϊ Γκραντ και Γκρέις Κέλι.

Η 36χρονη σταρ αναλαμβάνει τον ρόλο της «The Cat», ενώ συμπρωταγωνιστής της είναι ο διάσημη ηθοποιός Χιου Τζάκμαν, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε με τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς στην ταινία «Deadpool Vs Wolverine» και είναι πολύ καλός τους φίλος. Ο Χιου Τζάκμαν εμφανίζεται ως ο «L’Ombre», το «θύμα» της The Cat από τον οποίο κλέβει τα κοσμήματα.

Η Μπλέικ Λάιβλι μεταμορφώνεται σε χιτσοκική σταρ

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Μπλέικ Λάιβλι και τον Χιου Τζάκμαν σε διάφορες κινηματογραφικές σκηνές που διαδραματίζονται στο Μόντε Κάρλο.

Σε μια από τις φωτογραφίες, η διάσημη χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια σκαρφαλώνει σε ένα περβάζι φορώντας μια μαύρη ολόσωμη στολή Balenciaga, με τα χέρια της γεμάτα με λαμπερούς κλεμμένους πολύτιμους λίθους.

Η Μπλέικ Λάιβλι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ανέφερε ότι ο Baz Luhrmann είναι ο αγαπημένος της σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε μια φωτογράφιση μόδας που θα επιμελούνταν ο ίδιος -αν και τελευταία προσπαθεί να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας παρά μόνο όταν πρόκειται για επαγγελματικό πρότζεκτ.

«Η ζωή μου πλέον έχει γίνει πιο ιδιωτική», δήλωσε στο περιοδικό. «Αλλά όταν μου είπαν ότι ο Baz θα επιμεληθεί τη φωτογράφιση σκέφτηκα ότι πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί του. Ακόμα κι αν είναι μόνο για μια εβδομάδα για να κάνω μια φωτογράφιση για τη Vogue. Να βλέπω μέσα από τον φακό του και το πώς αφηγείται ιστορίες» συμπλήρωσε η ίδια.

Μάλιστα στη φωτογραφία στο καζίνο, η Μπλέικ Λάιβλι φορά ένα εκθαμβωτικό κολιέ με οκτώ ρουμπίνια Βιρμανίας σε οβάλ σχήμα, τα οποία ανήκαν στο παρελθόν στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ.