Η Μπιάνκα Σενσόρι αδιαφορεί και αψηφά ακόμη και το dress code διάσημου εστιατορίου, κάνοντας άλλη μία προκλητική εμφάνιση.

Το εστιατόριο της υψηλής κοινωνίας με θαμώνες διάσημους celebrities Chateau Marmont στο Λος Άντζελες, ζητά από τους επισκέπτες να ντύνονται με business casual ρούχα – κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να περιγράψει την εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι.

Με μικροσκοπικό δερμάτινο μπικίνι η Μπιάνκα Σενσόρι

Η Αυστραλή αρχιτέκτονας και σύζυγος του Κάνιε Γουέστ άφησε ελάχιστα στη φαντασία με ένα μικροσκοπικό δερμάτινο σουτιέν – μπικίνι, το οποίο μόλις που κάλυπτε τις θηλές της. Την εξαιρετικά τολμηρή εμφάνιση ολοκλήρωσε με ένα μικροσκοπικό δερμάτινο σορτσάκι, καθώς επισκέφθηκε το εστιατόριο με φίλους της.

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο μπικίνι αρέσει πολύ στην Μπιάνκα Σενσόρι γιατί πριν από μερικές ημέρες εθεάθη με ένα παρόμοιο, σε ασημί απόχρωση, στους δρόμους του Λος Άντζελες συγκεντρώνοντας τα βλέμματα επάνω της.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, την αμέσως επόμενη ημέρα έδειξε τελείως το στήθος της φορώντας ένα εντελώς διάφανο μπλουζάκι καθώς πήγαινε στο κομμωτήριο, χωρίς φυσικά εσώρουχο από κάτω.

Η αποκαλυπτική αυτή εμφάνιση ξεπέρασε τα όρια και θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρηθεί άσεμνη έκθεση σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια. Το άρθρο 314(1) του Ποινικού Κώδικα της Καλιφόρνιας καθιστά έγκλημα την εκ προθέσεως έκθεση των γεννητικών οργάνων ή του γυμνού σώματός σας σε δημόσιο χώρο ή οπουδήποτε αλλού, όπου κάποιος θα μπορούσε να προσβληθεί ή να ενοχληθεί.

Η κατηγορία για άσεμνη έκθεση συνήθως καταλήγει σε πλημμέλημα για πρώτη φορά. Η ανώτατη ποινή είναι έξι μήνες φυλάκιση, πρόστιμο έως 1.000 δολάρια και υποχρεωτική εγγραφή ως σεξουαλικός παραβάτης για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: