Η βουλευτής και γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης, έκανε μια αυτοκριτική για τους χειρισμούς του κόμματός της απέναντι στα θέματα των αγροτών, προκαλώντας αίσθηση με την ατάκα της.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε κομματική εκδήλωση στη Βέροια, όπου ανέπτυξε μια σειρά θεμάτων, η κυρία Τζάκρη έκανε σε αρκετά σημεία της τοποθέτησής της και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, προς το τέλος της ομιλίας της, αναφέρθηκε στο θέμα των αγροτών, χρησιμοποιώντας μια φράση που άφησε σύξυλους τους παρευρισκομένους.

«Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο.

Η Θεοδώρα Τζάκρη συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μια τάξη συντηρητική. Δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη… Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομία, είναι πρωτογενής τομέας, τομέας παραγωγής. Ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μια διεργασία 100 ανθρώπων, 3 στελέχη αγροτών, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά. Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω και αυτοκριτικά, ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα, με την έννοια ότι δεν έφερε τίποτα σπουδαίες πολιτικές».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Διαβάστε ακόμη: