Τι συζητήθηκε σήμερα στο ποινικό τμήμα του ανωτάτου δικαστηρίου όπου υπήρξε σοβαρός προβληματισμός…
 
Συζητήθηκε σήμερα στο Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου η υπόθεση της συνταγματικότητας ή μη, του νόμου της κυβέρνησης για την ασυλία των τραπεζιτών για οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν στο παρελθόν ή θα διαπράξουν στο μέλλον! Επί της ουσίας η Δικαιοσύνη καλείται να κρίνει εάν οι τραπεζίτες αποτελούν πολίτες κάποιας άλλης κατηγορίας και όλοι οι άλλοι Έλληνες παιδιά ενός κατώτερου Θεού!
Οι πληροφορίες λένε πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου υπήρξε προβληματισμός κατά πόσον υφίσταται αρμοδιότητα ή το θέμα θα πρέπει να παραπεμφθεί στην Ολομέλεια.
Η υπόθεση της περίφημης έγκλησης λοιπόν, αλλά και των νομοθετημάτων της κυβέρνησης για να ξεπλυθούν οι τραπεζίτες στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ πιθανότατα θα κριθούν από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Όπου η κρίση θα γίνει από την αρχή! Δεν θα έχει υπάρξει δηλαδή θετική ή αρνητική εισήγηση ως προς την συνταγματικότητα από το Ποινικό τμήμα του ΑΠ προς την Ολομέλεια αλλά απλώς αναρμοδιότητα. Κάτι που θα το γνωρίζουμε ή λίγο πριν τις γιορτές ή αμέσως μετά την γιορτή των Φώτων!