«Σάλος στην Κύπρο από τις δηλώσεις Κασσελάκη περί κρατιδίου», διαβάζω εδώ και εκεί.

Ακόμα και από τη συχνότητα του κομματικού ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο» σοβαροί δημοσιογράφοι που ορκίζονται ότι στον εσωκομματικό ανταγωνισμό ακολουθούν σταθερά «ουδέτερη στάση», επαναλαμβάνουν από χθες την ίδια επιχειρηματολογία.

Είναι δεδομένο ότι στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τελευταία, οι οπαδοί και οι «στρατοί» των δύο «μονομάχων» να δίνουν μάχη χαρακωμάτων.

Δεν αντιλαμβάνονται έτσι ότι προσφέρουν τα μέγιστα , όχι βέβαια στην κοινή υπόθεση αλλά στους κομματικούς τους αντιπάλους.

Σε ουδεμία όμως περίπτωση ένας δημοσιογράφος όσο στρατευμένος και αν αισθάνεται , δεν μπορεί να μετατρέπει σε είδηση την προσδοκία του.

Τουλάχιστον αυτό μας έμαθαν στην «Αυγή» , ο Γρηγόρης Γιάνναρος, ο Σοφιανός Χρυσοστομίδης, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο Θάνος Παπαδόπουλος για να αναφερθώ μόνο σε κάποιους από τους δασκάλους της αριστερής δημοσιογραφίας , στην οποία θητεύσαμε ..

Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην Κύπρο από την άτοπη και άστοχη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, δεν γνωρίζω πολλά.

Διαβάζω μόνο τις πρώτες σελίδες των σημερινών κυπριακών εφημερίδων τις οποίες και παραθέτω (www.riknews.com.cy/latest-newspapers) και δεν διακρίνω ούτε καν αναφορά.

Αν κάποιος τις εντοπίσει ας με ενημερώσει…

Διαβάστε ακόμη: