Η Apple παρουσίασε το Apple Pay Later, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να χωρίζουν τις αγορές τους σε τέσσερις πληρωμές κατανεμημένες σε διάστημα έξι εβδομάδων.

Η Apple παρουσίασε σήμερα το Apple Pay Later στις ΗΠΑ.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την οικονομική υγεία των χρηστών, το Apple Pay Later επιτρέπει στους χρήστες να χωρίζουν τις αγορές σε τέσσερις πληρωμές, κατανεμημένες σε έξι εβδομάδες χωρίς τόκους και χρεώσεις. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να παρακολουθούν, να διαχειρίζονται και να να εξοφλήσει τα δάνειά τους Apple Pay Later σε μια βολική τοποθεσία στο Apple Wallet.

Οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για δάνεια Apple Pay Later ύψους 50 $ έως 1.000 $, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές στο διαδίκτυο και εντός εφαρμογής που πραγματοποιούνται σε iPhone και iPad με εμπόρους που δέχονται το Apple Pay.

Από σήμερα, η Apple θα αρχίσει να προσκαλεί επιλεγμένους χρήστες για πρόσβαση σε μια προέκδοση έκδοση του Apple Pay Later, με σχέδια να το προσφέρουμε σε όλους τους κατάλληλους χρήστες τους επόμενους μήνες.

«Δεν υπάρχει μια προσέγγιση που να ταιριάζει σε όλους όσον αφορά τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών τους. Πολλοί άνθρωποι αναζητούν ευέλικτες επιλογές πληρωμής, γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στους χρήστες μας Apple Pay Later», δήλωσε η Jennifer Bailey, αντιπρόεδρος της Apple για το Apple Pay και το Apple Wallet.

«Το Apple Pay Later σχεδιάστηκε με γνώμονα την οικονομική υγεία των χρηστών μας, επομένως δεν έχει χρεώσεις και τόκους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να διαχειρίζεται στο Πορτοφόλι, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να λαμβάνουν ενημερωμένες και υπεύθυνες αποφάσεις δανεισμού».

Διαβάστε περισσότερα