Η Apple αναμένεται να εμείνει στην παραδοσιακή φθινοπωρινή κυκλοφορία του iPhone 15, αλλά τους επόμενους 12 μήνες, η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης μια σειρά αναβαθμίσεων σε όλες τις κύριες σειρές προϊόντων της σύμφωνα με το Bloomberg.

Ένα ζευγάρι νέων iMac 24 ιντσών είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει, ανέφερε το Bloomberg την Κυριακή.

Η Apple έχει επίσης ξεκινήσει από νωρίς να εργάζεται σε έναν ακόμη μεγαλύτερο iMac 30 ιντσών, ο οποίος θα ήταν το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης all-in-one της εταιρείας μέχρι σήμερα. Το iPad Pro και το iPad Air αναμένεται να λάβουν επίσης ανανεώσεις, με τα δύο μοντέλα iPad Pro να έχουν επιτέλους οθόνες OLED.

Ένα νέο Apple Watch Ultra, καθώς και δύο μεγέθη της επόμενης γενιάς Apple Watch 9, αναμένεται επίσης, σύμφωνα με την έκθεση.

Το MacBook Pro θα κυκλοφορήσει σε παραλλαγές 13, 14 και 16 ιντσών, ανέφερε το Bloomberg, όλα με το νέο chipset M3 της Apple.

Ωστόσο, το M3 δεν θα τροφοδοτεί το σετ μικροφώνου-ακουστικού αξίας 3.500 δολαρίων της Apple, το οποίο θα βασίζεται στον επεξεργαστή M2 της τρέχουσας γενιάς της Apple. Η Apple κυκλοφόρησε ήδη ένα νέο MacBook Air 15 ιντσών στο WWDC, αλλά το Bloomberg αναφέρει ότι μια άλλη έκδοση βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Μαζί με τα νέα προϊόντα, οι καταναλωτές και οι επενδυτές παρακολουθούν για να δουν πώς θα κινηθούν οι πωλήσεις για το Vision Pro της εταιρείας.

Η Apple είναι η τελευταία εταιρεία που εισήχθη πρόσφατα στον χώρο της εικονικής πραγματικότητας και ενώ οι εμπειρίες πρακτικής χρήσης ήταν σε μεγάλο βαθμό θετικές, ορισμένοι ανέφεραν ναυτία ή ένα άβολο βάρος από τα ακουστικά.

Ωστόσο, οι προδιαγραφές υποδηλώνουν ότι το Vision Pro είναι πιο ισχυρό από όλους σχεδόν τους ανταγωνιστές του, με δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας και προσαρμοσμένους επεξεργαστές για μείωση της καθυστέρησης.

Η Apple αναμένεται να χαλαρώσει τους αυστηρούς της ελέγχους σχετικά με το ποιος επιτρέπεται να φέρει τα ακουστικά στο σπίτι, ανέφερε το Bloomberg, διευρύνοντας τον κύκλο χρηστών. Οι «επιλεγμένοι» προγραμματιστές θα έχουν επίσης πρόσβαση στα ακουστικά από τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με την έκθεση, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να εμπλουτίσει το οικοσύστημα VisionOS.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι εργασίες σε δύο νέες και διχασμένες σειρές προϊόντων, η μία δεύτερης γενιάς μοντέλο υψηλής τεχνολογίας που θα είναι η συνέχεια του αρχικού Vision Pro και η άλλη μια έκδοση χαμηλότερης κατηγορίας, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα