Η Hermès είναι ένας οίκος που δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές συνεργασίες, όταν πρόκειται ωστόσο να συνεργαστεί με μια μάρκα το αποτέλεσμα είναι αντάξιο του ονόματος της. Μετά λοιπόν τα πρόσφατα προϊόντα από την συνεργασία της με την Apple, την Bugatti Chiron Hermès Edition και την ειδική έκδοση της φωτογραφικής μηχανής Leica, η Hermès συνεργάστηκε με την Rolls-Royce για μια bespoke Phantom Oribe.

Η συγκεκριμένη κατά παραγγελία λιμουζίνα έγινε για λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου Ιάπωνα επιχειρηματία, συλλέκτη έργων τέχνης και λάτρη των πολυτελών αυτοκινήτων, Yusaku Maezawa. Είναι βασιμένη στο μοντέλο Phantom VIII και δημιουργήθηκε χειροποίητα στα ατελιέ και των δύο εμπορικών σημάτων

Hermes

Στο εσωτερικό η Hermès κάλυψε σχεδόν τα πάντα με το δέρμα “Enea Green”, όπως το τιμόνι, τις χειρολαβές, τον λεβιέ των ταχυτήτων, ακόμα και τα κουμπιά ρύθμισης του κλιματισμού. Το δέρμα χρησιμοποιήθηκε επίσης και σε μη ορατές περιοχές του αυτοκινήτου, όπως το εσωτερικό του κουτιού αποθήκευσης γαντιών που φέρει ανάγλυφη την ένδειξη “Habillé par Hermès Paris”, τον χώρο των αποσκευών και το ψυγείο σαμπάνιας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.