Ξαφνικά γίνεται λόγος πολύς σχετικά με την προεδρία της Εθνικής τράπεζας. Εκεί που θεωρείτο βέβαιη η τοποθέτηση του πρώην υπουργού κ. Γκίκα Χαρδούβελη, προβλήθηκαν αντιρρήσεις και μάλιστα έγγραφες.

Και μολονότι η επιλογή Χαρδούβελη έχει τη σύμφωνη γνώμη τόσο του SSM, όσο και της κυβέρνησης, τα διάφορα συστήματα άρχισαν τις διαρροές και τα νταραβέρια, επιχειρώντας να επιβάλουν τον (την) εκλεκτό τους!

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά πρώτη προτεραιότητα είναι να φύγει οριστικά ο Μιχαϊλίδης, τέκνο του κομματικού συστήματος ΣΥΡΙΖΑ και «κουμπάρος» των «κουμπάρων» της Εθνικής τράπεζας όπου επί καιρό δρούσαν οι … «κουμπαράδες» και οι εθνικές προξενήτρες!

Ενα από τα ονόματα που παίζουν είναι και αυτό του Λουκά Παπαδήμου πρώην διοικητή της ΤτΕ και πρωθυπουργού της χώρας κατά την κυβέρνηση συνεργασίας. Προσωπικότητα με κύρος ο Παπαδήμος, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν είναι κάτι που χρειάζεται η Εθνική τράπεζα.

Το δεύτερο όνομα που παίζει είναι αυτό της Άννας Διαμαντοπούλου! Αυτή κι αν είναι πολυσχιδής προσωπικότητα!

Την μία την προορίζουν για τον Ο.Ο.Σ.Α, την άλλη για υπουργό με αρμοδιότητα το Ταμείο Ανάκαμψης, ακόμη παίζει για αρχηγός του ΚΙΝΑΛ ή για ένταξη στη ΝΔ λόγω διεύρυνσης!

Τελικά για να καταλαβαινόμαστε … η Αννα πάει με όλα, σαν την κόκα κόλα!!! Εκεί όπου βρίσκεται στο ΔΣ της εταιρίας της μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας που την …σπονσονάρει!