Ντοκιμαντέρ για τη Γιουβέντους, τη «Μεγάλη Κυρία» του ποδοσφαίρου, φαίνεται πως ετοιμάζει σύντομα η Amazon.

Την αποκάλυψη έκανε η ιταλική Gazzetta dello Sport.

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, την Τότεναμ, τη Μπάγερν, την εθνική Βραζιλίας και αρκετές άλλες ομάδες, η Amazon ετοιμάζει ντοκιμαντέρ και για τη Γιουβέντους.

Μάλιστα, οι κάμερες, ως τώρα, έχουν συγκεντρώσει αρκετό υλικό από τη σεζόν που διανύουμε.

Το βλέμμα είναι στραμμένο στην πρώτη χρονιά του Αντρέα Πίρλο και φυσικά στον σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Amazon ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη «Μεγάλη Κυρία» Γιουβέντους

Συγκεκριμένα, η σειρά της Amazon, «All or Nothing» θα συνεχίσει πιο εντατικά τα γυρίσματα το επόμενο διάστημα, τόσο στις προπονήσεις των «μπιανκονέρι», όσο και στους αγώνες, έχοντας στραμμένη την προσοχή στον Ιταλό τεχνικό και την πρώτη του χρονιά στον πάγκο της ομάδας.

Το ντοκιμαντέρ θα εξιστορεί την πορεία του Αντρέα Πίρλο από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους, το 2020.

Ως ποδοσφαιριστής ο Αντρέα Πίρλο, που ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του το Νοέμβριο του 2017, ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην θέση του και ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει ποτέ την φανέλα της Εθνικής Ιταλίας. Αγωνιζόταν στην θέση του κεντρικού μέσου κυρίως ως πλέιμεικερ ενώ υπήρξε γνωστός για το εφευρετικό τρόπο παιχνιδιού του, τις μακρινές εύστοχες πάσες και τις εκτελέσεις φάουλ.

Αυτό, πάντως, δε θα είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ για τη Γιουβέντους καθώς τον Φεβρουάριο του 2018, το Netflix είχε κυκλοφορήσει μια σειρά με 6 επεισόδια για την «Μεγάλη Κυρία» με τίτλο «First Team: Juventus».