Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς η οποία έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Η Αμαρυλλίς μόλις χθες,Δευτέρα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Κώστα Ματσίκα.

Τα χαρμόσυνα νέα έκανε γνωστά ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος την Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και αφιέρωσε ένα τραγούδι στο μωρό της Αμαρυλλίς και του στενού του συνεργάτη Κώστα Ματσίκα.

Ο Σαμπάνης αφιέρωσε στο βρέφος των φίλων του το νέο του τραγούδι με τίτλο «Άσε με να σε προσέχω».

«Το καινούργιο μου τραγούδι είναι μία αφιέρωση που θέλω να κάνω στον φίλο μου και συνεργάτη, Κώστα Μάτσικα. Σήμερα, η γυναίκα του, η Αμαρυλλίς γέννησε και θα ήθελα να αφιερώσω το τραγούδι στο παιδί του», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Η Αμαρυλλίς έγινε για πρώτη φορά μαμά

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες, καθώς το ζευγάρι προτιμά από την αρχή κιόλας της εγκυμοσύνης να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ.

Αμαρυλλίς και Κώστας Ματσίκας, σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της τραγουδίστριας, συνδέονται με μια σχέση αρκετών ετών, από την περίοδο μάλιστα που η Αμαρυλλίς ήταν στην εφηβεία.

«Με τον σύντροφό μου γνωριζόμαστε από τα 16 μου χρόνια. Υπήρχε ένα διάλειμμα αλλά από τα 19-20 και μετά είμαστε μαζί, είμαστε καλά. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι», είχε εξομολογηθεί τότε η τραγουδίστρια.

Η Αμαρυλλίς έγινε για πρώτη φορά μαμά

Από τις πρώτες φήμες περί εγκυμοσύνης, μέχρι την επιβεβαίωση και τον «ερχομό του πελαργού», η τραγουδίστρια δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για αυτή την περίοδο της ζωής της την οποία και μοιράστηκε με ελάχιστους ανθρώπους.

Λίγες ώρες πριν το μαιευτήριο και η Αμαρυλλίς ανέβασε για πρώτη φορά στο Instagram φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Δεν βρίσκω τις λέξεις να περιγράψω το πως νιώθω αλλά ξέρω οτι πλέον θέλω να το μοιραστώ μαζί σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amaryllis (@amaryllis.official)