Η Αγία Όλγα, μεγάλη η χάρη της, που συμπωματικά γιόρταζε στις 11 Ιουλίου, είναι ένα νοσοκομείο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, η ανέγερση του οποίου προέρχεται από την μετατροπή ενός σχολείου σε νοσηλευτικό ίδρυμα μετά την δωρεά της αείμνηστης Αλίκης Περρωτή!

Η Αγία Όλγα είχε εισέλθει στην πολιτική επικαιρότητα όταν έκανε εισαγωγή μετά από αδιαθεσία και ενδείξεις εμφράγματος ο τότε επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς (ήταν η εποχή των καταστροφικών πυρκαγιών), λίγες ώρες πριν τον ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Τελικά η Αγία Όλγα το έκανε τότε το θαύμα της.

Ο πρωθυπουργός στενοχωρήθηκε με το έμφραγμα του Ν. Χαρδαλιά και εκεί που ήταν να τον αφήσει εκτός κυβέρνησης, τον έκανε υφυπ. Άμυνας, με ειδίκευση τις παρελάσεις!!!

Ποιος άραγε είχε μεσολαβήσει τότε στην Νέα Ιωνία και ο Ν. Χαρδαλιάς είχε εισέλθει με έμφραγμα στην Αγία Όλγα λίγο πριν την ανακοίνωση του ανασχηματισμού;

Ο στενός άνθρωπος του Χριστοδούλου που τον κυνηγάει ο Ιερώνυμος! Ο μεσολαβητής…

Στις μέρες μας, ένας πρώην εκκλησιαστικός παράγων που διετέλεσε στενός άνθρωπος του αείμνηστου Χριστοδούλου και τον οποίο «κυνηγάει» ο Ιερώνυμος, λίγες ώρες μετά την καταδικαστική του απόφαση σε δεύτερο βαθμό με ποινή φυλάκισης 8 χρόνων, εισήλθε στην Αγία Όλγα της Νέας Ιωνίας, όπως ο Ν. Χαρδαλιάς πριν μερικά χρόνια, με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα! Τα περαστικά μας!

Ευχόμαστε ο άνθρωπος να είναι καλά και να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Επί τη ευκαιρία: ποιος άραγε μεσολάβησε για να εισαχθεί ο εκκλησιαστικός παράγων στην Αγία Ολγα της Νέας Ιωνίας; Λέτε να είναι ο ίδιος που είχε μεσολαβήσει τότε και για τον Χαρδαλιά;

Διαβάστε περισσότερα