Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «House of Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Tο πρώτο τρέιλερ της ταινίας είναι γεμάτο από μόδα, στιλ, ξέφρενα πάρτι αλλά και έναν φόνο, κι όλα αυτά κάτω από τους ήχους του «Heart of Glass» των Blondie

Το «Ηouse of Gucci» είναι μία από τις δύο ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη που κάνουν πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο. Αρχικά, παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας τον Σεπτέμβριο το φιλμ The Last Duel, προτού κυκλοφορήσει στα σινεμά, στις 15 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, παίρνει σειρά η ταινία των Γκούτσι που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.

House of Gucci: Η ιστορία

Η ταινία, η οποία αυτή την στιγμή συνεχίζει τα γυρίσματά της στην Ευρώπη, βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν, με τον… επεξηγηματικό τίτλο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» και μιλάει για το πως η Ρετζιάνι ενορχήστρωσε την δολοφονία του Γκούτσι την οποία ανέθεσε σ’ έναν πληρωμένο δολοφόνο, το οποίο και έγινε, καθώς εκείνος έβγαινε από το γραφείο του. Εννοείται πως η Ρετζιάνι επονομάστηκε αμέσως η «Μαύρη Χήρα» της μόδας και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση, η οποία στην πορεία μειώθηκε με την αιτιολογία ότι ο καρκίνος της είχε προκαλέσει προσωρινή παράνοια.

Στις 27 Μαρτίου 1995, ο Μαουρίτσιο δολοφονήθηκε μπαίνοντας στο γραφείο του. Αρχικά, η αστυνομία θεώρησε ότι η δολοφονία του συνδεόταν είτε με οικογενειακές διαμάχες των Γκούτσι, είτε με τους δεσμούς του με πρόσωπα του υποκόσμου που είχε γνωρίσει στο καζίνο. Μετά το θάνατό του η Πατρίτσια ήταν πολύ «απρόσεκτη» λέγοντας σε φίλους και ακόμη και δημοσιογράφους ότι τον ήθελε νεκρό. Η πρώην σύζυγος του Μαουρίτσιο Γκούτσι, καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης.

Tο στούντιο παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα και τα πρώτα πόστερ με τους πρωταγωνιστές του πολυαναμενόμενου δράματος .Στο τρέιλερ φυσικά σε πρώτο πλάνο πρωταγωνιστεί η Lady Gaga ως η κινηματογραφική Πατρίτσια Ρετζιάνι, ο Άνταμ Ντράιβερ στο ρόλο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, ο Τζάρεντ Λέτο που υποδύεται τον Πάολο Γκούτσι, ο Αλ Πατσίνο ως ο Άλντο Γκούτσι και ο Τζέρεμι Άιρονς ως ο Ροδόλφο Γκούτσι.

 

15 διάσημες και απαγορευμένες διαφημιστικές καμπάνιες