Στις 8 του ερχόμενου Μαρτίου η Warner Media θα καταστήσει διαθέσιμη την πλατφόρμα υπηρεσίας βίντεο συνεχούς ροής σε 15 ευρωπαϊκές χώρες, HBO Max, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη. Μεταξύ των χωρών περιλαμβάνονται οι Πορτογαλία, Πολωνία και Ρουμανία, Εξαιτίας μίας συμφωνίας με τον όμιλο Sky, δεν προβλέπεται να είναι διαθέσιμη τα επόμενα χρόνια σε χώρες όπως οι Γερμανία, Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας η οποία ανήκει στον αμερικανικό τηλεπικοινωνιακό όμιλο ΑΤ&Τ, είναι το λανσάρισμα σε ακόμη έξι ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ τους και η Ελλάδα με την Τουρκία αργότερα μέσα στο 2022. Ενώ σχεδιάζει έως το 2026 να έχει εισέλθει σε 109 χώρες, επί του παρόντος δεν έχει ανακοινώσει σχέδια αναφορικά με την Ασία.

Με τις 15 ευρωπαϊκές χώρες, η πλατφόρμα HBO Max, θα είναι πλέον προσβάσιμη σε 61 χώρες στην ευρωπαϊκή και στην αμερικανική ήπειρο.

Η υπηρεσία στην Ευρώπη είναι ήδη διαθέσιμη από τον περασμένο Οκτώβριο στις Σκανδιναβικές χώρες και στην Ισπανία, σε χώρες που δραστηριοποιούνται οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες, Netflix και Disney+.

HBO Max: Κάνει λανσάρισμα σε 15 ευρωπαϊκές χώρες – Πότε θα έρθει στην Ελλάδα

Προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές, η HBO MAX προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικές μηνιαίες συνδρομές, προσφέροντας μια περίοδο κατά την οποία οι νέοι συνδρομητές θα εξασφαλίσουν έκπτωση 33% στη τιμή εφόρου ζωής, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο επικεφαλής για όλο τον κόσμο της εταιρείας, Γιοχάνες Λάρτσερ.

Η μηνιαία συνδρομή έχει ορισθεί στα 5,99 ευρώ και όσοι κάνουν συνδρομή τον Μάρτιο θα πληρώνουν 3,99 ευρώ τον μήνα. 

«Ξεκινήσαμε την HBO Max σε νέες αγορές στα μέσα του περασμένου έτους και προσθέσαμε σχεδόν 8 εκατ. συνδρομητές εκτός των ΗΠΑ μέσα στο 2021», σύμφωνα με τον Λάρτσερ.

Στο τέλος της περυσινής χρονιάς, η HBO αριθμούσε 73,8 εκατ. συνδρομητές, είτε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης είτε μέσω καλωδιακής.