Η Warner Media παρουσιάζοντας τα σχέδιό της για επέκταση των υπηρεσιών HBO Max στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του HBO Max European Launch Even, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει από τις 26 Οκτωβρίου σε Ισπανία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μαζί με τη χώρα μας, το 2022, θα προστεθούν οι Τουρκία, Εσθονία, Ισλανδία, Λετονία, Λιθουανία και Ολλανδία, όπου αποτελούν χώρες που είτε είχε ελάχιστη, είτε καθόλου παρουσία.

Ειδικότερα θα ξεκινήσει σε 27 χώρες κατά την αρχική φάση της ευρωπαϊκής του διάθεσης, ενώ θα κυκλοφορήσει σε επτά νέες το 2022.

Το HBO Max θα φέρει ταινίεςπαιδικά προγράμματα και πρωτότυπες σειρές από την Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network και Max Originals σε ένα μέρος για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Οι ταινίες της Warner Bros θα είναι διαθέσιμες στο HBO Max μόλις 45 ημέρες μετά την φετινή προβολή της πρεμιέρας και το επόμενο έτος στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, την Ελλάδα, την Ισλανδία και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Το HBO Max θα έχει ελκυστική τιμή με μια νέα ετήσια συνδρομή που προσφέρει 12μηνη πρόσβαση στην τιμή των οκτώ, αντιπροσωπεύοντας εξοικονόμηση άνω του 30% και μειώνοντας το μηνιαίο κόστος σε περίπου €5,99 στην Ισπανία και τη Φινλανδία. Επιπλέον, η μηνιαία συνδρομή θα μειωθεί για τους Σκανδιναβούς και θα διατηρηθεί μια ήδη ελκυστική μηνιαία τιμή για τους πελάτες στην Ισπανία. Επιπλέον, ειδικές εισαγωγικές προσφορές για νέους πελάτες θα ανακοινωθούν πριν από την έναρξη της υπηρεσίας στις 26 Οκτωβρίου.

Η HBO Max, παρουσίασε παράλληλα την υπηρεσία SVOD σε μια εικονική εκδήλωση έναρξης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έναρξης, αποκαλύφθηκε το πρώτο teaser για το House of the Dragon, μαζί με μια πρώτη ματιά σε κλιπ από την τρίτη σεζόν Succession και το Peacemaker.

Ο μεγάλος και ποικίλος κατάλογος του HBO Max προσφέρει αγαπημένα προγράμματα για όλους. Οι τίτλοι της Warner Bros περιλαμβάνουν τον Χάρι Πότερ, τον Γκοντζίλα εναντίον του Κονγκ, τη Δουνκέρκη, τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το Λάμψη και το Πορτοκάλι του Ρολογιού. Υπάρχουν ταινίες DC όπως The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman και Justice League του Zack Snyder.

Υπάρχει πρωτοποριακός προγραμματισμός του HBO όπως το Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City και Euphoria. Τα Hit Max Originals περιλαμβάνουν The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves and Friends: The Reunion. Τα νέα και εμβληματικά οικογενειακά αγαπημένα περιλαμβάνουν τους Tom and Jerry, The Powerpuff Girls και Looney Tunes.