Ο Harry Styles (Χάρι Στάιλς) είχε ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Λος Άντζελες την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, όταν σκίστηκε το παντελόνι του μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του.

Το…ατυχές περιστατικό συνέβη την ώρα που ο Στάιλς τραγουδούσε και όσοι βρίσκονταν στην πρώτη σειρά είδαν τη μεγάλη τρύπα στο παντελόνι του τραγουδιστή την ώρα που έσκυβε.

Ωστόσο, ο πραγματικός «θόρυβος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούσε το γεγονός ότι μία διάσημη γυναίκα βρισκόταν στο κοινό της συναυλίας που πήγε να απολαύσει τον 28χρονο Harry Styles κι αυτή ήταν η Τζένιφερ Άνιστον!

Δείτε το βίντεο με την στιγμή που το παντελόνι του Styles σκίζεται:

Οι θαυμαστές στα social media… ενθουσιάστηκαν με το γεγονός ότι ο Στάιλς έσκισε το παντελόνι του μπροστά στα μάτια της Χολιγουντιανής σταρ, με την οποία ήταν ερωτευμένος, όταν ήταν πιο μικρός.

Η Άνιστον κράτησε χαμηλό προφίλ καθώς παρακολουθούσε τη συναυλία από τη θέση της, αλλά κάποιοι θαυμαστές την εντόπισαν και την τράβηξαν φωτογραφίες.

Παρά το ενδυματολογικό ατύχημα, ο Στάιλς διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε τη συναυλία. Προσπάθησε να καλύψει το σκισμένο σημείο με το ένα χέρι καθώς τελείωνε το τραγούδι.

Τελικά, ο τραγουδιστής κατάφερε να αλλάξει προτού ολοκληρωθεί η συναυλία του.

 

Διαβάστε ακόμη: