Η Πάρις Χίλτον φροντίζει να επιδεικνύει σε κάθε της ευκαιρία την πλούσια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που διαθέτει. Η διάσημη περσόνα και πλέον παρουσιάστρια της νέας σειράς του Netflix, «Cooking With Paris» πρόσφατα ξενάγησε το Elle στην τεράστια ντουλάπα της και αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της αξεσουάρ.

Πρόκειται για μία τσάντα της σειράς Birkin της εταιρείας Hermes, η οποία κυκλοφορεί μόνο κατά παραγγελία.

«Αγαπώ την Hermes και αγαπώ ειδικά αυτή την τσάντα. Αν ήμουν κι εγώ τσάντα, κάπως έτσι θα ήμουν. Με 60.000 κρυστάλλους Swarovski πάνω μου», ανέφερε η Πάρις Χίλτον.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως δεν θυμάται πόσο ακριβώς κόστιζε η τσάντα της, αλλά σύμφωνα με έρευνα, η αξία της υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 65.000 δολάρια. Η ίδια εξήγησε πως το 2018, όταν ληστές εισέβαλλαν στην «αυτοκρατορία» της, ανάμεσα στα κλοπιμαία βρέθηκε και η τσάντα της, οπότε αναγκάστηκε να την παραγγείλει ξανά.

Ο Μισέλ Μπερκ, ο διευθυντής της εταιρείας με αξεσουάρ πολυτελείας, Prive Porter, ανέφερε πως την συγκεκριμένη τσάντα στολίζουν κρύσταλλοι σε πέντε διαφορετικά μεγέθη, τους οποίους τοποθετεί ο τεχνίτης έναν προς έναν.

«Για τους συγκεκριμένους κρύσταλλους, χρειάστηκαν 120 ώρες. 60 ώρες για τους 30.000 και άλλο τόσο», ανέφερε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)