Φωτογραφίες της, όπου η ίδια ποζάρει πάνω σε ένα τρακτέρ, μοιράστηκε μέσω social media η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στις εν λόγω εικόνες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια καταγράφεται με ένα κοντό γαλάζιο τοπ, λευκό σορτς και καπέλο, να κάθεται στη θέση του οδηγού στο τρακτέρ, κρατώντας το τιμόνι, αλλά και όρθια, να χαιρετά χαμογελαστή.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ενθουσίασε τους followers της, που της χάρισαν χιλιάδες likes και την αποθέωσαν στα σχόλια, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Έτοιμη για τη φάρμα Ηλιάνα μου», «Μας ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη», «Τυχερό τρακτέρ», «Η πιο όμορφη αγρότισσα!», «Απλά υπέροχη».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι sexy αναρτήσεις που έχουν ενθουσιάσει τους fans της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εντυπωσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Η ίδια, στις αρχές Ιουνίου είχε και πάλι προκαλέσει «αναστάτωση» στο Instagram με μία «καυτή» ανάρτησή της, όπου πόζαρε topless, ενώ άπλωνε το πάνω μέρος του μαγιό της για να στεγνώσει, κοιτάζοντας με λάγνο βλέμμα τον φωτογραφικό φακό, με τα likes να… πέφτουν βροχή.

Σε παλαιότερο post της, στις αρχές του 2024, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε φέρει το καλοκαίρι στην «καρδιά» του χειμώνα, ποζάροντας με το μπικίνι της στις χιονισμένες Άλπεις, και προκαλώντας για μία ακόμη φορά φρενίτιδα στους fans της.

Διαβάστε ακόμη: