Ηηθοποιός Cara Delevingne αποκάλυψε τον Μάριο του 2023 ότι είχε μπει σε πρόγραμμα θεραπείας σε εξειδικευμένο κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ και πως διένυε ήδη ένα χρόνο νηφαλιότητας.

Την περασμένη Δευτέρα, η 31χρονη έδωσε το παρών στο Met Gala 2024, παρέα με τους φίλους της Stella McCartney, FKA Twigs και Ed Sheeran.

Από το χαλί της διοργάνωσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο περιοδικό Variety για τα προβλήματά της και τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να τα διαχειριστεί, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στους τοξικοεξαρτημένους.

«Δεν είσαι μόνος. Αν μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Αλλά πρέπει να επικοινωνείς και να είσαι ειλικρινής όσο μπορείς – ειδικά με τον εαυτό σου», είπε η ηθοποιός, συμπληρώνοντας:

«Νομίζω ότι αυτό έκανα πάντα σε αυτή τη δουλειά. Το οφείλεις στον κόσμο να μιλάς για τις δυσκολίες σου, είτε είναι το άγχος, είτε η κατάθλιψη, είτε η επαναφορά. Γιατί κανείς σε αυτό τον κόσμο δεν είναι τέλειος. Οπότε για να είμαι ειλικρινής, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω».

Η Delevingne κατάφερε μετά από πολλή προσωπική δουλειά και την υποστήριξη του περιβάλλοντός της να επιστρέψει στη δουλειά και μάλιστα αυτή την περίοδο συμμετέχει στο μιούζικαλ Cabaret, που ανεβαίνει στο West End. Η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία της να παίξει στο ίδιο έργο και στο Broadway.

Είναι πράγματι πολύ σημαντικό οι celebrities να μιλούν δημόσια για τα προβλήματά τους και να δίνουν στον κόσμο να καταλάβει πως ο αλκοολισμός και η κατάθλιψη μπορούν να χτυπήσουν την πόρτα του καθένα και πως όλοι μπορούν να προσπαθήσουν να τα διαχειριστούν συνεχίζοντας τη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμη: