Η Νέα Δημοκρατία ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο της προεκλογικό σποτ για τις εκλογές της 21η Μαΐου με κεντρικό μήνυμα «Ψηφίζουμε και αποφασίζουμε… Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει, στο βίντεο, έναν μίνι απολογισμό του κυβερνητικού έργου και μιλάει για τις «αλλεπάλληλες κρίσεις που ζήσαμε», εστιάζοντας σε Έβρο, πανδημία, Τουρκία και ακρίβεια, ενώ αναγνωρίζει και λάθη. Όπως αναφέρει προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν να στηρίξει τους πολίτες αλλά και να κρατήσει ασφαλή την πατρίδα.

Στις 21 Μαΐου ο κ. Μητσοτάκης ζητάει τη στήριξη των πολιτών «για να κάνει πράξη τρεις μεγάλους εθνικούς στόχους:

– Πρώτος, να συνεχίσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και των επενδύσεων

– Δεύτερος, να χτίσουμε ένα πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος

– Τρίτος και μεγάλος στόχος να αποκτήσουμε τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία που μας αξίζει».

Μητσοτάκης από τα Χανιά: Στις 21 Μαΐου όλη η Κρήτη θα είναι γαλάζια

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε, κατά την ημέρα επίσημης έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας από τα Χανιά, ότι «Δεν επέλεξα τυχαία να βρεθώ στο νησί μας αυτή τη μέρα. Είναι μια ημέρα σημαντική, καθώς νωρίτερα συναντήθηκα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δρομολογώντας τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών την 21η Μαΐου. Εκλογές που θα κερδίσουμε, που θα κερδίσει η Νέα Δημοκρατία».

«Αυτή την ώρα που σας μιλώ, θυροκολλείται στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσής της. Ξεκινά και επίσημα η προεκλογική μας διαδρομή, με τα Χανιά μας να γίνονται αφετηρία μιας πορείας που θα καθορίσει ολόκληρο το μέλλον της χώρας», τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ.

«Καμία κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά δεν αντιμετώπισε σε τόσο μικρό διάστημα τόσα μεγάλα εμπόδια και τόσες αντίξοες συνθήκες. Κι όμως, τις ξεπεράσαμε όλες», είπε ο κ. Μητσοτάκης, με το βλέμμα στραμμένο στην τετραετία που φεύγει.

«Η Ελλάδα του 2023 δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του 2015-2019», συνέχισε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα μας θυμάται, είδε και ξέρει» και «δεν θέλει δεύτερη φορά στη συμφορά αλλά δίνει δεύτερη εντολή στην προκοπή».

«Στις 21 Μαΐου όλη η Κρήτη θα είναι γαλάζια, σαν τη θάλασσα και τον ουρανό της. Όπως γαλάζια θα είναι και η Ελλάδα. Μια Ελλάδα που δεν γυρίζει πίσω, αλλά προχωρά σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε νωρίτερα σήμερα επισκεφθεί το πρώην στρατόπεδο «Ταξιάρχου Δημητρίου Μαρκοπούλου» το οποίο παραχωρείται στον Δήμο Χανίων προς αξιοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα