Μία ακόμη γυναικοκτονία σοκάρει το πανελλήνιο. Η γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, με θύμα μια 29χρονη γυναίκα, είναι η 16η που σημειώνεται φέτος στην Ελλάδα.

Η 29χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Η γυναίκα έσπευσε στο γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, νοσηλεύτηκε, ωστόσο χθες, Πέμπτη (9/12) υπέκυψε στα τραύματά της.

Σοκάρει η γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου – Έλεγε πως έπεσε από τις σκάλες

Πρόκειται για μία μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από τις σκάλες σύμφωνα με το thrakinea.gr.

Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό. Ως εκ τούτου, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Ο θάνατος της 29χρονης αποτελεί την 16η γυναικοκτονία στην χώρα το 2021.

Δείτε την σχετική είδηση στο παρακάτω βίντεο μετά το 3:15:

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 30χρονο, Καδήρ Ιννάν Ραμαντάνογλου, μουσουλμάνος Ρομά που γεννήθηκε στην Ελλάδα, πλέον να έχει συλληφθεί.

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί αφότου έμαθε ότι η γυναίκα του πέθανε, ωστόσο εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με συγγενή της 29χρονης κοπέλας, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την γυναίκα του χωρίς αφορμή. Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της, την μητέρα.

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της Τζεβριέ. Ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην γυναίκα του να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορέψει μάλιστα να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.