Την άποψη της Ντίλαν Φάροου για κακοποίηση από τον θετό της πατέρα Γούντι Άλεν, συμμερίζεται νταντά, που φέρεται να τον είδε να κακοποιεί σεξουαλικά στην υιοθετημένη κόρη του.

 

Τρεις δεκαετίες μετά το περιστατικό, η Άλισον Στίκλαντ, η νταντά της οικογένειας φίλων της Μία Φάροου εμφανίστηκε στο podcast Allen v. Farrow τη Δευτέρα για να περιγράψει τι είδε όταν έμεινε στο σπίτι του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου στο Κονέκτικατ τον Αύγουστο του 1992. Η Στίκλαντ, που πρόσεχε τα παιδιά της Κέισι Πασκάλ κατά την επίσκεψή τους εκεί, είπε ότι παρατήρησε το πρόσωπο του διάσημου σκηνοθέτη κρυμμένο μέσα στην αγκαλιά της 7χρονης Ντίλαν, η οποία δεν φορούσε εσώρουχα.

Υπόθεση Γούντι Άλεν: Όλη η αλήθεια |

«Δεν είναι κάτι που περιμένεις να δεις ανάμεσα σε έναν πατέρα και μια κόρη – Σοκαρίστηκα»

«Απλά το είδα, γύρισα και έφυγα» είπε. «Ήμουν σοκαρισμένη. Το βρήκα πολύ περίεργο. Σκέφτηκα… δεν ήξερα τι πραγματικά να σκεφτώ, αλήθεια. Δεν είναι κάτι που περιμένεις να δεις… μια κατάσταση που περιμένεις να δεις ανάμεσα σε έναν πατέρα και μια κόρη».

Πως ήταν η ζωή στο σπίτι 

Η νταντά συμφώνησε να εμφανιστεί στο podcast αφού την εντόπισε στο Ηνωμένο Βασίλειο η Έιμι Χέρντι, μια δημοσιογράφος που ηγήθηκε της έρευνας για το ντοκιμαντέρ της HBO με τίτλο «Allen v. Farrow». Όπως είπε, δεν εμφανίστηκε στο ντοκιμαντέρ επειδή δεν είχε το θάρρος να το κάνει.

«Δε φαντάζεσαι ότι κάτι τέτοιο που συνέβη πριν από πολλά χρόνια, θα έρθει ξανά στο φως, οπότε σοκαρίστηκα» είπε η νταντά. «Αλλά τελικά βρήκα το θάρρος να μιλήσω, γιατί εάν δεν το έκανα, θα με έτρωγε».
Περιγράφοντας για τα όσα είδε εκείνη την ημέρα στο σπίτι του Γούντι Αλεν, η νταντά είπε ότι είχε μπει στο εσωτερικό του σπιτιού για να βρει το ένα από τα παιδιά που πρόσεχε, όταν έπεσε πάνω στον Γούντι Άλεν και την κόρη του. Είπε ότι είναι σίγουρη πως ο Γούντι Άλεν ήξερε ότι τους είδε, γιατί μπήκε κατευθείαν σε εκείνο το δωμάτιο.

Λίγες ώρες αργότερα, αποκάλυψε τι είδε στο αφεντικό της. «Ένιωσα ότι έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου και να της το πω» θυμάται η Στίκλαντ. «Δεν μου φάνηκε μια νορμάλ συμπεριφορά. Δεν περιμένεις από έναν πατέρα να έχει το κεφάλι του στην αγκαλιά της μικρής του κόρης, γι’ αυτό και με ενόχλησε τόσο πολύ. Ο Γούντι Άλεν προφανώς το βλέπει πολύ διαφορετικά, αλλά δεν είναι το είδος της σωστής συμπεριφοράς που περιμένεις από έναν πατέρα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.