Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Χαμ πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με “ήρωα” της τελευταίας στιγμής τον Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Νομπλ στις καθυστερήσεις

Στο 22′ πρώτη καλή στιγμή για την Γουέστ Χαμ, η οποία αναπτύχθηκε ωραία όμως σουτ του Μπόουεν σταμάτησε με το πόδι ο Ντε Χέα. Στο 25′ ήρθε το πρώτο σουτ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι όμως μπλόκαρε ο Φαμπιάνσκι χωρίς πρόβλημα. Τεράστια ευκαιρία για την Γιουνάιτεντ στο 28′ όταν τρομερό σουτ του Μπρούνο Φερνάντες απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φαμπιάνσκι, ενώ λίγες στιγμές αργότερα και πάλι ο Πολωνός γκολκίπερ των γηπεδούχων ήταν εκεί σε υπέροχο σουτ του Σο.

Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν κόντρα στη ροή του αγώνα στο 30′, όταν σουτ του Μπενραχμά θα κοντράρει πάνω στο Βαράν και θα ξεγελάσει εντελώς τον Ντε Χέα, γράφοντας το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα οι “Κόκκινοι Διάβολοι” θα φέρουν το ματς στα ίσια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος από καλυπτόμενη θέση πήρε το “ριμπάουντ” και με προβολή ισοφάρισε. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Ρονάλντο σε 3 ματς από τότε που επέστρεψε στην Γιουνάιτεντ. Λίγο πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα χάσουν τεράστια ευκαιρία με τον Βλάσιτς, ο οποίος θα αστοχήσει εξ επαφής.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Μάντσεστερ θα απειλήσει με τον Κριστιάνο, ο οποίος θα νικηθεί σε τετ-α-τετ από τον Φαμπιάνσκι. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως αδυνατούσε να δημιουργήσει την μεγάλη φάση μπροστά από τα καρέ του Φαμπιάνσκι και να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Τελικά, με την συμπλήρωση 89′ στον αγώνα σουτ-“οβίδα” του Λίνγκαρντ “έσκισε” τα δίχτυα του, εξαιρετικού, Φαμπιάνσκι, κάνοντας τους φιλοξενούμενους να ξεσπάσουν σε “τρελούς” πανηγυρισμούς. Η χαρά αυτή παραλίγο να μετατραπεί σε “εφιάλτη” στο 93′, όταν και η Γουέστ Χαμ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σο στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νόμπλ, ο οποίος μπήκε στο ματς μονάχα για να εκτελέσει το πέναλτι, όμως ο Ντε Χέα ήταν εκεί για να αποκρούσει και να κρατήσει τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του, σε αυτό το απίθανο ματς.