Επιστροφή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από 12 χρόνια. Και τι καλύτερο από επιστροφή με γκολ για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και ευρεία νίκη για την ομάδα του. Σε ένα σχετικά αδιάφορο από άποψη ευκαιριών πρώτο μέρος, ο «CR7» κατάφερε να σκοράρει στο 45’+1, καθώς πήρε το ριμπάουντ μετά την ασταθή επέμβαση του Γούντμαν σε σουτ του Γκρίνγουντ.

Εκεί που όλα έμοιαζαν εύκολα η Νιούκαστλ είχε την απάντηση. Στο 56’ μετά από κλέψιμο στην μεσαία γραμμή οι «καρακάξες» έφυγαν στην κόντρα και με τον Μανκίγιο έφεραν το ματς στα ίσια, κάνοντας τους οπαδούς τους να ελπίζουν σε κάτι καλό στο «Ολντ Τράφορντ». Όμως η χαρά τους δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ. Στο 62’ μετά από πάσα του Λουκ Σο στο ανοιχτό γήπεδο ο Ρονάλντο έφερε πανέμορφα την μπάλα μπροστά του και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση.

Κάπου εκεί η ομάδα του Στιβ Μπρους έδειξε πως δεν έχει τα αποθέματα να επανέλθει. Στο 80’ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» καθάρισαν το ματς με γκολάρα του Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με σουτ α λα Κριστιάνο έκανε το 3-1, μέσα σε αποθέωση. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 92’ ο Λίνγκαρντ, με όμορφη κίνηση και πλάσε μέσα από την περιοχή. Τρίτη νίκη σε τέσσερα ματς για την ομάδα του Σόλσκιερ, που ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Ο Ρονάλντο άνοιξε… λογαριασμό:

Το δεύτερο γκολ του Κριστιάνο:

https://youtu.be/-PCgVSJgz5E