Ο Γουέιν Ρούνεϊ, είναι ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς που φόρεσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η καριέρα του εκτοξεύθηκε στο «θέατρο των ονείρων» τα χρόνια που οι «κόκκινοι διάβολοι» κατακτούσαν τους τίτλους υπό την τεχνική καθοδήγηση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Ρούνεϊ ήταν από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της ομάδας. Παράλληλα όμως, με τη σπουδαία καριέρα που έκανε ένα σημαντικό πρόβλημα τον ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια: αλκοολικός, από τα 20 χρόνια του!

Ο Άγγλος επιθετικός φιλοξενήθηκε σε podcast και αναφέρθηκε στο χρόνιο πρόβλημα που είχε και τη μάχη που έδινε με το αλκοόλ.

Αναλυτικά όσα είπε σε μία κατάθεση ψυχής ο Ρούνεϊ:

«Είχα πολλές διαφορετικές προκλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, και η απελευθέρωσή μου από τα προβλήματα ήταν αλκοόλ», είπε ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ρωτήθηκε πώς έχει αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές στη ζωή του.

Όταν ήμουν στις αρχές του 20ου έτους της ηλικίας μου, περνούσα μερικές μέρες στο σπίτι και δεν έβγαινα. Επινα σχεδόν μέχρι να λιποθυμήσω. Δεν ήθελα να είμαι γύρω από ανθρώπους γιατί μερικές φορές νιώθεις αμήχανα και μερικές φορές σαν να έχεις απογοητεύσει τους ανθρώπους.

Τελικά, δεν ήξερα πώς αλλιώς να το αντιμετωπίσω, οπότε επέλεξα το αλκοόλ για να προσπαθήσω να με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί για να μιλήσω, αλλά επέλεξα να μην το κάνω και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω εγώ. Όταν το κάνεις αυτό και δεν παίρνεις τη βοήθεια και την καθοδήγηση άλλων, μπορείς πραγματικά να είσαι σε χαμηλά επίπεδα και εγώ ήμουν εκεί. Ευτυχώς τώρα δεν φοβάμαι να πάω και να μιλήσω με ανθρώπους για κάποια θέματα που μπορεί να έχω».

Διαβάστε ακόμη: