Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο τραγουδιστής Good Job Nicky ή αλλιώς, Νικόλας Βαρθακούρης. Ο 25χρονος καλλιτέχνης είναι γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Ο Good Job Nicky έχει ακολουθήσει και αυτός τα «χνάρια» του πατέρα του αλλά «ακολουθεί τον δικό του δρόμο», όπως χαρακτηριστικά λέει, στην μουσική. «Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο πλατό του «the 2Night Show», έκρυβε από τον πατέρα του, για αρκετό καιρό, ότι ήθελε να ακολουθήσει τα ίδια επαγγελματικά βήματα και να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου ήξερε» είπε.

Good Job Nicky: Ο γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη

Good Job Nicky: «Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για εμένα»

Μιλώντας παραπάνω για τον Γιάννη Πάριο, ο Νικόλας, είπε ότι «χαίρεται πολύ για μένα και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά» ενώ για τα τρία αδέλφια του συμπλήρωσε ότι «είναι εκπληκτικά μυαλά. Υπάρχει κατανόηση και αγάπη στο σπίτι».

«Δεν υπάρχει κάτι που να ντρέπομαι να πω στους γονείς μου. Είναι φίλοι μου πάνω απ’ όλα» υποστήριξε ο Good Job Nicky.

Πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Good Job Nicky»

Ο νεαρός τραγουδιστής, μίλησε, επίσης, για το πώς επέλεξε το καλλιτεχνικό του όνομα αλλά και για όσα πέρασε στην εφηβεία του.

«Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ μαλακ…, συγγνώμη μαμά, αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου» είπε αρχικά.

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου γι’ αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου, ο Χάρης, με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα Αγγλικά μου», εξήγησε απαντώντας στον παρουσιαστή γιατί τραγουδάει μόνο αγγλικά.

Διαβάστε επίσης όσα είπε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, το βράδυ της Τετάρτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή αλλά και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου:

https://radar.gr/article/86695/marianna-toymasatoy-den-einai-mia-kakia-stigmi-i-parenoxlisi-einai-epaggelma

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.