Γονείς για δεύτερη φορά αναμένεται να γίνουν ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley.

Η ευτυχισμένη μαμά ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την εγκυμοσύνη της μέσω μίας ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Ως «βασίλισσα» των mirror selfie η Rosie Huntington-Whiteley δεν θα μπορούσε, σίγουρα, να διαλέξει άλλον τρόπο για να ανακοινώσει τα καλά νέα. Σε ένα καρουζέλ με στιγμιότυπα από τις μινιμαλιστικές στιλιστικές της επιλογές, που περιλαμβάνουν φορέματα Totême, ντελικάτα παντελόνια The Row και τη κλασική μαύρη Hermès Birkin, άφησε το καλύτερο αξεσουάρ – την κοιλιά της- για την τελευταία διαφάνεια.

Η Rosie Huntington-Whiteley επέλεξε να φορέσει σε αυτή τη φωτογραφία ένα στενό κρεμ πλεκτό φόρεμα και ψηλά πέδιλα από τη συνεργασία της με την Gia Borghini, ενώ στη λεζάντα έγραψε «Taaa daahhh !! 👼🏻👼🏻👼🏻 #round2», ανακοινώνοντας ότι η ίδια και ο Jason Statham σύντομα θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Οι 13,2 εκατομμύρια ακόλουθοι της έσπευσαν να της ευχηθούν στα σχόλια.

Ανάμεσά τους και πολλές διάσημες φίλες της, όπως η Poppy Delevingne, η Elsa Hosk και η Jourdan Dunn.

Ο Jason Statham και Rosie Huntington-Whiteley έχουν ήδη ένα παιδί, τον 4χρονο Jack. H ίδια μίλησε για την πρώτη τη εγκυμοσύνη στην Ashley Graham σε ένα επεισόδιο του «Pretty Big Deal» τον Δεκέμβριο του 2019. Εκεί αποκάλυψε ότι η απώλεια βάρους όταν καλωσόρισε τον Jack στον κόσμο δεν ήταν τόσο εύκολη όσο νόμιζε παρά τις πολυάριθμες ώρες γυμναστικής, αφού πήρε περίπου 25 κιλά ενώ ήταν έγκυος.

Ο Jason Statham και η Rosie Huntington-Whiteley περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010, αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2016 και παραμένει αγαπημένο και χαμηλών τόνων μέχρι σήμερα.

Ο Statham αστειεύτηκε μάλιστα στο Esquire το 2015 ότι αυτός και η σύζυγός του προτιμούν να «μεθύσουν και να κολυμπήσουν στην πισίνα» αντί να βγουν στην πόλη.