Αρωγός στην κοινή προσπάθεια όλων των πολιτών έγινε το 2020 η εταιρεία Goldair αναγνωρίζοντας τον κομβικό της ρόλο στο τουριστικό προϊόν της χώρας.

Ειδικότερα, με ταχείς διαδικασίες και υπό καθεστώς παγκόσμιας έλλειψης υγειονομικού υλικού, εξασφάλισε με δική της δαπάνη και διέθεσε 8 υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ στο Υπουργείο Υγείας. Παράλληλα, και καθώς η χώρα είχε κληθεί να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, από την εργαλειοποίηση από την γειτονική Τουρκία των μεταναστευτικών ροών, επιδιώκοντας να στηρίξει εμπράκτως το σπουδαίο έργο των Σωμάτων Ασφαλείας στην φύλαξη των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων, δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία 3 σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα SUV ενισχύοντας τις επιχειρησιακές της ανάγκες στον Έβρο και την ευρύτερη περιοχή.

Ωστόσο, παρόλο το ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό και υγειονομικό περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να λειτουργήσει το 2020, ο Όμιλός με σταθερά βήματα και αυτοπεποίθηση εφάρμοσε στο ακέραιο το επενδυτικό του πλάνο και διεκδίκησε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Η Goldair Handling ξεκίνησε το 2020 με την δραστηριοποίηση της στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης ως αποκλειστικός πάροχος της υπηρεσίας εξυπηρέτησης επιβατών ΑμεΑ και με αυξητική τάση στην εξυπηρέτηση πτήσεων στο εγχώριο και διεθνές δίκτυο έως και το πρώτο τρίμηνο.

Παράλληλα, η εταιρεία παρέμεινε πιστή στη θέση της για αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα του Handling στη διεθνή αγορά με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου της, έχοντας ήδη επεκταθεί στην Κροατία, στην Σερβία, στην Ουγγαρία και στην Ινδία.

Η Goldair Cargo υλοποιώντας το επενδυτικό της πλάνο προχώρησε στη δημιουργία νέων υποδομών εξυπηρέτησης του έργου της. Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέων αποθηκών σε Αθήνα συνολικής έκτασης 10.000τμ. ενώ  σε τελικό στάδιο βρίσκεται αντίστοιχα και η κατασκευή αποθηκών στην Κρήτη συνολικής επιφάνειας 3.000 τμ.

Τέλος, δραστηριοποιήθηκε δυναμικά σε έναν νέο για την ίδια κλάδο υποδομών και σε συνεργασία με εγχώριους και πολυεθνικούς κολοσσούς διεκδικεί την παραχώρηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης και Καβάλας και εντός του 2021 του Λιμένα Βόλου.

Στόχος και στρατηγική επιλογή της διοίκησης είναι να δραστηριοποιηθεί σε Λιμάνια που διαθέτουν σιδηροδρομική σύνδεση και κατ’ αυτόν τον τρόπο να δώσει πρόσθετη αξία στους πελάτες, καθιστώντας παράλληλα την Ελλάδα δυναμικό περιφερειακό παίκτη και κόμβο διαμεταφορών και εμπορίου και την Goldair συνολικά πρωταγωνιστή των εξελίξεων του κλάδου.