Η κριτής του GNTM 5, Σοφία Χατζηπαντελή ανήκει στο παρελθόν μιας και ο ρόλος της ήταν για τη θέση του guest κριτή. Το μοντέλο που σχολιάστηκε αρκετά τόσο από το κοινό όσο και από διάφορους celebrities μια νέα σειρά φωτογραφιών με τους διαδικτυακούς της φίλους και θέλησε να τους δείξει το νέο της τατουάζ.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών, με την ίδια να κάθεται στην καρέκλα του tattoo artist, ενώ εκείνος σχεδιάζει στην πλάτη της ένα μεγάλο φίδι που ξεκινάει από τον αριστερό της ώμο και καταλήγει στη μέση της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε πως η όλη διαδικασία έλαβε χώρα στο Παρίσι, ενώ απέδειξε για ακόμα μια φορά πως δεν αδιαφορεί για τους «κανόνες» του μόντελινγκ και το αν επιτρέπεται ή όχι στα μοντέλα να φέρουν σχέδια πάνω στο κορμί τους.

Ξανθιά και σούπερ σέξι η νέα κριτής του GNTM

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σοφία Χατζηπαντελή θα επιστρέψει κατά την διάρκεια του GNTM αλλά μέχρι τότε άλλο μοντέλο πήρε τη θέση της. Στο νέο τρέιλερ για το ID Catwalk βλέπουμε για πρώτη φορά επιτροπή με τρεις κριτές, μετά την κενή θέση που αφήνει πίσω της η Σοφία Χατζηπαντελή.

Πληροφορίες από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου αναφέρουν ότι η Μαίρη Βυτινάρος είναι το νέο πρόσωπο του GNTM 5.

https://www.youtube.com/watch?v=QAOR81mwZ8g&ab_channel=%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7

Το μοντέλο το οποίο σημειώνει μια λαμπρή πορεία στο εξωτερικό σύντομα θα βρεθεί στο GNTM 5 χωρίς να έχει διευκρινιστεί -μέχρι στιγμής- ο ρόλος της στο ριάλιτι, αν δηλαδή τη δούμε στη θέση του τέταρτου κριτή, ή ως coach στο σπίτι με τα υποψήφια Top Models.

Διαβάστε ακόμη: