Η γνωστή ηθοποιός Ευτυχία Μοσχάκη μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Open Weekend για το κίνημα του Me Too και αναφέρθηκε μεταξύ στις αποκαλύψεις οι οποίες επηρέασαν την ψυχολογία και την υγεία της.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη είπε: «Είμαι με την πλευρά των κοριτσιών, θέλει δύναμη και σθένος για να κάνεις αυτές τις καταγγελίες. Όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αρρώστησα. Έβγαλα έρπη ζωστήρα και έμεινα ενάμιση μήνα στο κρεβάτι με φοβερούς πόνους. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά δεν περίμενα ότι θα είναι σε τέτοιο βαθμό».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η ίδια τόνισε: «Οι γιοι μου έχουν μεγαλώσει μαζί με τον Δημήτρη, τον γιο του Πέτρου. Μετά τις αποκαλύψεις, έπαθαν σοκ. Τα χρόνια της γνωριμίας μας με τον Πέτρο ήταν ευτυχισμένα, η Ελπίδα Νίνου έγινε φίλη μου. Όταν η Ελπίδα Νίνου άρχισε να μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Πέτρο, κλείστηκε στον εαυτό της με αποτέλεσμα να διακόψουμε τις σχέσεις μας».

Όσο για τη συνεργασία της με τον Φιλιππίδη στη σειρά «Το Κλειδί», η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε: «Στη σειρά “Το κλειδί” πήγα πολυ χαρούμενη, αλλά στα γυρίσματα είδα έναν άλλον άνθρωπο. Με πρόσβαλε μπροστά στο συνεργείο και δεν με άφησε να κάνω μία άλλη δουλειά. Θύμωσε πάρα πολύ και μου είχε πει ότι θα με βγάλει από “Το κλειδί”, έκλαψα πάρα πολύ».