«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η 60χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, φέρεται ότι βοηθούσε ψυχολογικά την κοπέλα που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, όπως σχολίασε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 60χρονη, που κλήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας άσκησης επαγγέλματος και όχι για να καταθέσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, δεν παρουσίασε στους αστυνομικούς κάποιο πτυχίο, αλλά μια σειρά από πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων. Σημειώνεται, τέλος, ότι η γυναίκα παρέμεινε στη ΓΑΔΑ για περίπου δύο ώρες.

«Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς»

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», δήλωσε έξω από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε τα ξημερώματα από αδίστακτους κακοποιούς. Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, από ειδικές ομάδες που έχουν συσταθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Αναζητούν τους δράστες

Και υπενθυμίζεται πως με το ποσό των 300.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

https://www.youtube.com/watch?v=qx24mmCr4CE