Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά γιατί τη νομική οδό αναμένεται να ακολουθήσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν λάβει από την Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που αναφέρεται ως ψυχολόγος της 20χρονης, το πτυχίο ΑΕΙ, την άσκηση και την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος.

Η επιστολή από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων

Ειδικότερα, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων με επιστολή του ζητεί από την «ψυχολόγο» να καταθέσει τα παραπάνω. «Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του ελληνικού κράτους», αναφέρει σε επιστολή ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.

Αυτή είναι η 20χρονη που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά (ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει η Μεγάλη Στοά σε έγγραφό της;

Εν τω μεταξύ, έγγραφο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος από το 2018, σύμφωνα με την Καθημερινή, στην οποία φέρεται να άνηκε κατά το παρελθόν, αναφέρεται στους λόγους αποβολής της ψυχολόγου από τους κόλπους της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μεγάλη Συνέλευση» της Μεγάλης Στοάς είχε αποβάλει τη φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου.

Όπως επισημαίνεται από την αδελφότητα, η ψυχολόγος της άτυχης 20χρονης «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, έχοντας σπουδάσει σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Έρευνα και από την ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι λοιπόν, μετά την επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, και η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το παρελθόν της, με το έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», να αξιολογείται ως σημαντικό από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνεται πως έπειτα από έρευνα της εν λόγω αδελφότητας, αποδείχθηκε πως η «ψυχολόγος» είναι παντελώς άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους Ελλάδας και Ρουμανίας, προσθέτοντας πως είναι απόφοιτος ΤΕΙ με ειδίκευση μαίας.