Ο τρόπος που επέλεξε να σχολιάσει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Ιωάννα Μάνδρου, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξόργισε τους χρήστες του Twitter.

Η γνωστή ρεπόρτερ που έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο στόχαστρο των χρηστών των social media, ανέφερε, συγκρίνοντας την περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με εκείνη του Παναγιώτη Φραντζή, πως ο τελευταίος μπόρεσε να τεμαχίσει τη σύζυγό του που είχε πρώτα στραγγαλίσει.

Αντίθετα, όπως ανάφερε, «αυτός εδώ ο τύπος, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα». Επίσης, η Ιωάννα Μάνδρο αναφέρθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «ως φερόμενο δράστη» παρά το γεγονός πως έχει ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Αυτός για να είμαστε ειλικρινείς, ο φερόμενος ως δράστης, μόλις είδε το πτώμα, σκέφτηκε να το εξαφανίσει το πτώμα, όπως έχουν κάνει πάρα πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση. Θυμόμαστε την υπόθεση του Φραντζή. Αυτός μπόρεσε να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), ο φερόμενος ως δράστης… η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα. Είναι πιο αποστειρωμένος. Και οδηγήθηκε λοιπόν στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα σχόλια στο Twitter:

Θυμίζουμε πως αίσθηση είχαν προκαλέσει στα social media τα σχόλια της Ιωάννας Μάνδρου, που είχε θέσει  ζήτημα ευθύνης των γονιών των παιδιών που φέρεται ότι κακοποιήθηκαν στην υπόθεση Λιγνάδη. Ειδικότερα, σάλο είχαν προκαλέσει τα σχόλια της ρεπόρτερ για την υπόθεση Λιγνάδη, καθώς η δημοσιογράφος καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα βιασμού. Με σχόλιό της στον ΣΚΑΙ, η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε αν τα παιδιά, που φέρονται να κακοποιήθηκαν, «είχαν γονείς». Όπως εύκολα θα μπορούσε να μαντέψει κανείς, τα σχόλιά της προκάλεσαν πανικό στα social media.