Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν μισός χρόνος από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να έχει προφυλακιστεί αλλά οι λεπτομέρειες και οι εξελίξεις για την υπόθεση δεν σταματούν.

Οργή με το «θέατρο» του πιλότου

Οργή έχει προκαλέσει το συγκλονιστικό ηχητικό που αποκάλυψε o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης, για το ρεσιτάλ υποκριτικής από πλευράς του 33χρονου πιλότου, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν.

Αρχικά, το ηχητικό παρέπεμπε σε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος ενδεχομένως να έχει πάθει εγκεφαλικό, και η αστυνομικός που ήταν στη γραμμή, αντιμετώπισε έχοντας κατά νου αυτή την θεωρία.

«Ο 33χρονος μετά τη δολοφονία, φτιάχνει το σκηνικό που παραπέμπει σε ληστεία, συγκριτικά με μία ληστεία που είχε γίνει παλαιότερα. Έπειτα, κρεμάει τον σκύλο του στο κλιμακοστάσιο. Ο ίδιος στην ομολογία του παραδέχθηκε πως έστησε το σκηνικό για να μπερδέψει τις αρχές», σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Όταν ήδη είχε στήσει το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας, πήρε τηλέφωνο στο 100 προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, και προβαίνοντας σε ένα ρεσιτάλ υποκριτικής.

Αυτό που έκανε τις Αρχές να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά, ήταν ότι το κινητό του βρέθηκε δίπλα του, και ενώ ο ίδιος ήταν δεμένος με ταινία.

Το τηλεφώνημα του 33χρονου αναλύθηκε σε δύο φάσεις:

  • Στην πρώτη, που ο πιλότος βγάζει κάποια μουγκρητά, με την αστυνομικό να μην μπορεί να καταλάβει τι λέει, και
  • στη δεύτερη φάση, που ενώ ο 33χονος καταλαβαίνει πως δε θα βγει άκρη με αυτή τη μέθοδο, αλλάζει ρότα, και αρχίζει και μιλά, καταφέρνοντας να πει την διεύθυνση.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των φίλων του ζευγαριού και της οικογένειας

Μουδιασμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αλόννησου μετά το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού μίλησαν μετά από καιρό στο MEGA για το έγκλημα, καθώς και για το κλίμα που επικρατεί στο νησί μετά τις αποκαλύψεις.

Μία φίλη της οικογένειας του 33χρονου πιλότου αναφέρθηκε στο στίγμα που έχει αφήσει η αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας στην οικογένεια του πιλότου.

«Σε αυτό το δράμα όλα τα πρόσωπα είναι τραγικά. Με τραγικότερη τη νεκρή Καρολάιν, δεύτερη τη μικρή Λυδία και ακολουθούν όλα τα άτομα του στενού περιβάλλοντος από όλες τις πλευρές. Η μητέρα του 33χρονου πιλότου είναι μία σπάνια περίπτωση ανθρώπου και μητέρας. Μεγάλωνε τα παιδιά της όσο ήταν στην προεφηβεία και εφηβεία στην Αλόννησο με σωστό και γαλήνιο τρόπο», προέταξε.

Μία φίλη της οικογένειας της Καρολάιν συγκλόνισε αναφέροντας πως «γνώριζε όλο το νησί την αγάπη του για την Καρολάιν. Στην αρχή είπαμε ότι είναι μεγάλος για εκείνη και ήμασταν επιφυλακτικοί λόγω της διαφοράς ηλικίας. Μετά είδαμε πόσο ερωτευμένος είναι και είπαμε ότι είναι τυχερή που βρήκε αυτό το παλικάρι» και συνεχίζει:

«Εμείς όμως βλέπαμε το περιτύλιγμα της σχέσης αυτής, το τι γινόταν πραγματικά το ήξεραν μόνο οι ίδιοι. Δεν ξέραμε δεν είχαμε ιδέα. Εμείς γνωρίζαμε ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και το ζηλεύαμε με την καλή έννοια. Η Καρολάιν σταμάτησε τα μαθήματα kick boxing επειδή της το ζήτησε αυτός. Πιστεύουμε ότι ήταν χειριστικός απέναντί της».

«Όταν ο πιλότος ομολόγησε το έγκλημα πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Όλοι όσοι τον στηρίξαμε, νιώσαμε εκτεθειμένοι και προδομένοι».

Μία άλλη φίλη της μητέρας του 33χρονου πιλότου ανέφερε, πως και η ίδια έπεσε από τα σύννεφα με την ομολογία.

«Συνήθως οι γονείς του πιλότου, δε βγαίνουν έξω. Γέρασαν πριν την ώρα τους. Της είπα πως όλα θα ξεπεραστούν, και μου απάντησε «Τα πράγματα είναι δύσκολα, δυστυχώς δεν θα ξεπεραστούν ποτέ. Έχω ακούσει ότι μόνο η μητέρα του έχει επισκεφθεί τον πιλότο στη φυλακή, τον πατέρα του δεν τον δέχθηκε, δε ξέρω γιατί», κατέληξε.

Επικοινωνεί με τους γονείς του ο 33χρονος πιλότος και συζυγοκτόνος;

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σημείωσε ότι ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος, που παραμένει κρατούμενος στις φυλακές του Κορυδαλλού, έχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς του.

«Είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης του. Ούτε προσχεδιασμένο ήταν, ούτε υπήρχε κίνητρο. Ήταν κάτι το οποίο συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα».

Σχετικά με τη μικρή Λυδία, την επιμέλεια της οποίας έχουν οι γονείς της Καρολάιν, ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι «οι σχέσεις είναι αρμονικές μεταξύ των δύο οικογενειών. Δεν μπαίνει κανένα ζήτημα δικαστικής διαμάχης. Τηρούν στο έπακρον αυτά που είχε θέσει ο εισαγγελέας».