Για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας αποφασίζει η Δικαιοσύνη, ύστερα από τη δολοφονία της μητέρας της, Κάρολάιν, από τον σύζυγό της και πατέρα της κόρης τους, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η μικρή μεγαλώνει προς το παρόν υπό την επιμέλεια των γονιών της Κάρολαϊν, και πιθανότατα σε εκείνους θα δοθεί και η οριστική επιμέλεια.

Πάντως, σήμερα η υπόθεση συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο και ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης κατέθεσε και μια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το παιδί.

Από την πλευρά του συζυγοκτόνου, αυτό που ζητήθηκε είναι να υπάρχει μόνο η επικοινωνία και επέμειναν να παραμείνει η επιμέλεια στην μητέρα της Κάρολαϊν.

Η απόφαση θα γίνει γνωστή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος

Παράλληλα, ο συζυγοκτόνος μίλησε, μέσω του συνηγόρου του, στο MEGA, τονίζοντας πως «είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου».

«Δεν θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του», προσέθεσε.

Μάλιστα, το περασμένο χρονικό διάστημα είχαν υπάρξει πληροφορίες πως οι γονείς του πιλότου-συζυγοκτόνου αποσύρονται από τη διεκδίκηση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν», είχε δηλώσει μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε η εκπομπή «Το Πρωινό», οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του Μπάμπη.

Υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το «ελεύθερο» να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Οι σχέσεις με τον Μπάμπη είναι πολύ ψυχρές και δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει αυτός.

Παράλληλα, σημειώνεται πως ο αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου «έσπασε» τη σιωπή του, για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αλλά και για όσα ακούγονται για συμμετοχή του σε αυτό.

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή».

Μάλιστα, «επειδή γίνεται αναφορά από μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο».