Ένα νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο που δείχνει πως ο Μπάμπης Αναγνωστοπουλος σκηνοθέτησε τη ληστεία στο σαλόνι σπάζοντας την κάμερα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η κάμερα που βρέθηκε στο πάτωμα χωρίς την κάρτα μνήμης

Στο πειστήριο με τον αριθμό 35 αποτυπώνεται το σημείο όπου βρέθηκε η κάμερα, πίσω από τον καναπέ, της οποίας τη κάρτα μνήμης φέρεται να έβγαλε στη 1:20, σχεδόν δύο ώρες πριν δολοφονήσει την Καρολάιν για να «τυφλώσει» το σύστημα που θα κάρφωνε την ενοχή του.

Νωρίτερα ένα ακόμη ντοκουμέντο για το πώς σκηνοθέτησε τη δήθεν ληστρική επιδρομή στα Γλυκά Νερά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε φέρει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Το καρέ που παρουσιάζεται απεικονίζει ενα κομβικό σημείο που «έκαψε» τον Μπάμπη.

Και αυτό γιατί, όπως φαίνεται στο πειστήριο νούμερο 36, το κουτί του επιτραπεζίου «Monopoly» ήταν προσεκτικά βγαλμένο και ψαγμένο κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον τρόπο που λειτουργούν οι συμμορίες ληστών όπου αναστατώνουν το… σύμπαν.

Γλυκά Νερά: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη 'Monopoly' που πρόδωσε τον γυναικοκτόνο - Κοινωνία | News 24/7

Εκεί, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στις καταθέσεις του οτι είχε κρύψει 9.500 ευρώ, όμως στην απολογία του ειπε πως δεν υπήρχε φράγκο και ολα ηταν σκηνοθετημένα.

Απολογείται αύριο, 22 Ιουνίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Aπομονωμένος στο κελί του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, υπό φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση, για λόγους ασφαλείας, βρίσκεται ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα απολογηθεί στον ανακριτή αύριο Τρίτη στις 10 το πρωί, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για να προετοιμάσει την απολογία του.

Γλυκά Νερά: To πειστήριο «36», μια... Monopoly (pic) - Fosonline

Ο 33χρονος πιλότος περιέγραψε βήμα – βήμα στους αστυνομικούς τη σχέση που είχε με τη σύζυγό του Καρολάιν, τονίζοντας: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα».

Την ίδια στιγμή στο φως ήρθαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της 20χρονης στα οποία αναφέρει συνεχείς τσακωμούς με τον σύζυγό της ενώ κάνει λόγο για το ότι ήθελε να χωρίσει αλλά η γέννηση του μωρού την κράτησε.