Μια χρονιά πρωτοφανών προκλήσεων για τους εργαζόμενους αλλά και τους CEOs ήταν η περσινή, δεδομένων των δυσκολιών που προκάλεσε η πανδημία. Με δεδομένες τις συνθήκες αυτές η Glassdoor κατήρτισε μια λίστα με τους 100 καλύτερους CEOs της αμερικανικής αγοράς, με βάση τη βαθμολογία που έλαβαν από τους εργαζομένους τους, οι οποίοι έκριναν αν στάθηκαν στο ύψος των ιδιαίτερων συνθηκών της εποχής.

Τα κριτήρια είχαν να κάνουν με μια σειρά στοιχείων, από την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων έως την ευελιξία τους, την τήρηση συνθηκών διαφάνειας και το όραμα τους για το μέλλον.

Στην κορυφή της λίστας με εντυπωσιακό ποσοστό αποδοχής στο 99% συναντά κανείς το Ριτς Λέσερ της Boston Consulting Group, μια εταιρεία global management, όπου το προσωπικό φάνηκε να εκτιμά ιδιαίτερα τη δημιουργική επικοινωνία και το εποικοδομητικό εργασιακό περιβάλλον.

Στη δε, δεύτερη θέση και τρίτη θέση, ουσιαστικά με ισοψηφία στο 99%, συναντά κανείς τον CEO της Adobe, Σαντανού Ναραγιέν, σε μια χρονιά όπου χιλιάδες εργαζόμενοι της εταιρείας software έπρεπε να συνεχίσουν να εργάζονται διαδικτυακά, αλλά και τον Πίτερ Σίστερς της εταιρείας παροχής υγειονομικών υπηρεσιών MD Anderson Cancer Center.

Συγκεκριμένα η δεκάδα ήταν η εξής:

1.    Ριτς Λέσερ, Boston Consulting Group – Ποσοστό αποδοχής: 99%

2.    Σαντανού Ναραγιέν, Adobe – Ποσοστό αποδοχής: 99%

3.    Πίτερ Πίστερς, MD Anderson Cancer Center – Ποσοστό αποδοχής: 99%

4.    Γκάρι Κέλυ, SouthWest Airlines – Ποσοστό αποδοχής: 98%

5.    Άλφρεντ Κέλυ τζούνιορ, Visa Inc. – Ποσοστό αποδοχής: 97%

6.    Σάτια Ναντέλα, Microsoft – Ποσοστό αποδοχής: 97%

7.    Τσαρλς Μπατ, H.E.B. – Ποσοστό αποδοχής: 97%

8.    Έντ Μπάστιαν, Delta Air Lines – Ποσοστό αποδοχής: 97%

9.    Πολ Κορμιέ, Red Hat – Ποσοστό αποδοχής: 97%

10. Οράσιο Ροζάνσκι, Booz Allen Hamilton – Ποσοστό αποδοχής: 97%