Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γκέρεμι Νιτζάπ  που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΛ και μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Ρεάλ, Τσέλσι, Νιούκαστλ Μίντλεσμπρο και φυσικά με τις εθνικές ομάδες του Καμερούν  κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Γρήγορα όμως αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι λόγοι για τους οποίους ζητά να χωρίσει από τη σύζυγο του όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό.

«Μπορεί τις πρώτες ημέρες του γάμου μας η σύζυγος μου να ήταν γεμάτη καλοσύνη και αγάπη, ωστόσο από την πρώτη στιγμή μου έλεγε ψέματα για τα πάντα με αποκορύφωμα το ότι μου παρουσίασε τα δίδυμα παιδιά που γεννήθηκαν στις 5 Ιουνίου 2008 ως δικά μου…», αναφέρει μεταξύ άλλων στην αίτηση του ο Γκέρεμι και συνεχίζει:

«Μετά από δική μου επιμονή διενεργήσαμε τεστ dna το οποίο επιβεβαίωσε ότι τα παιδιά ήταν του πρώην συντρόφου της συζύγου μου με τον οποίο είχε ήδη αποκτήσει νωρίτερα μια κόρη και προφανώς συνέχισε να διατηρεί σχέση! Παρόλα αυτά κι ενώ μεγάλωσα τα παιδιά σαν πραγματικός πατέρας με έπεισε να τους επιτρέπω να βλέπουν τακτικά τον νόμιμο και βιολογικό τους πατέρα».

Κι αν αυτό από μόνο του αρκεί για να σοκαριστεί ο οποιοσδήποτε η συνέχεια είναι ακόμη πιο… σκληρή.

Ο δεύτερος λόγος που επικαλείται ο παλαίμαχος άσος έχει να κάνει με το γεγονός ότι «η Τουκάμ μετατράπηκε σε μια αυτάρεσκη και εριστική σύζυγο καθώς δεν μου επέτρεπε να κοιμόμαστε μαζί κλειδώνοντας την κρεβατοκάμαρα για να μην έχουμε την παραμικρή σεξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένος να κοιμηθώ σε άλλα δωμάτια του σπιτιού! Μάλιστα αναγκάστηκα να μετακομίσω σε άλλο σπίτι όταν η κόρη της με απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία εάν εμφανιστώ ξανά εκεί, χρησιμοποιώντας υβριστικές και υποτιμητικές αναφορές για το πρόσωπο μου».

Υπάρχει και ένας τρίτος λόγος καθώς ο Γκέρεμι κατηγορεί τη σύζυγο του ότι δεν σταμάτησε ποτέ να τον ταπεινώνει, να τον περιφρονεί και να τον προσβάλλει με εξευτελιστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς φτάνοντας στο σημείο να τον αποκαλέσει δημοσίως: «απατεώνα της κατώτερης τάξης».

Όλα τα παραπάνω έχουν αφήσει άφωνη την κοινωνία του Καμερούν με το ζευγάρι να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κι αν η κουτσομπολίστικη πλευρά έχει το δικό της ενδιαφέρον, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σ’ όλο το Καμερούν πολλές φωνές που ακούγονται για το ζήτημα της ψευδώς αποδιδόμενης πατρότητας και ήδη έχει ξεκινήσει δημόσιος διάλογος για το πως μπορεί να επιλυθεί.

Διαβάστε ακόμη: