Η Γιουβέντους έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός χαφ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ζητήσει έναν χαφ που θα κάνει τη διαφορά με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή και θα βοηθήσει στην επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου: να επαναφέρει στην κορυφή τη Γιουβέντους.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η ομάδα του να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της αλλά και μπόλικες και αξιόπιστες λύσεις στο ρόστερ. Στη σημερινή Γιουβέντους, έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα είναι εμφανές το κενό στη μεσαία γραμμή. Οι «μπιανκονέρι» πέραν των βασικών στελεχών τους δεν έχουν καμία άλλη λύση στον πάγκο. Με τους Φατζόλι και Πογκμπά να έχουν τεθεί εκτός ομάδας, ο Αλέγκρι βλέπει το οικοδόμημά του να χρειάζεται ενίσχυση. Η διοίκηση της Γιουβέντους τις τελευταίες εβδομάδες κινεί τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός μέσου που θα δώσει τις λύσεις που αναζητά ο τεχνικός της ομάδας.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο και ειδικό σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γιουβέντους βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην περίπτωση του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Κάλβιν Φίλιπς. Ο Βρετανός άσσος όπως αποκαλύπτεται έχει δώσει το «πράσινο φως» στους «Πολίτες» προκειμένου να διαπραγματευτούν τον δανεισμό του στη «Μεγάλη Κυρία». Γνωρίζοντας πως ο χρόνος συμμετοχής του στο Έτιχαντ είναι αρκετά περιορισμένος, ελπίζει πως στη Γιουβέντους θα βρει την ποδοσφαιρική στέγη που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει περισσότερο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για τον 6μηνο δανεισμό του Φίλιπς στη Γιουβέντους.

Διαβάστε ακόμη: